Αθλητισμός

Το ετήσιο λεύκωμά της εξέδωσε η ΚΟΥΠΑ Κιλκίς

Το ετήσιο λεύκωμά του, κατά τον διεθνή όρο “year book” (γήαρ μπουκ) εξέδωσε ο καλαθοσφαιρικός σύλλογος ΚουΠα του Κιλκίς, με την ευκαιρία της λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

“…Μία επίπονη και ιδιαιτέρως σχολαστική προσπάθεια συγκεντρώθηκε σε 78 σελίδες γεμάτες καλαθόσφαιρο, περικλείοντας όλα τα σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ανδρική ομάδα του συλλόγου.

Οι προσθήκες, οι παίκτες, η αναλυτική τους στατιστική παρουσία αλλά και η αναφορά στις καλύτερες αγωνιστικές τους στιγμές, όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος με την στατιστική τους και τους MVP, οι νίκες και οι ήττες, οι χαρές και οι λύπες, τα τελικά στατιστικά, η αξιολόγηση των αριθμών, οι κοινωνικές δράσεις, η νέα γενιά, οι δηλώσεις των συντελεστών όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει κανείς για τη χρονιά που πέρασε, στολίζουν το παρόν λεύκωμα που ξεπέρασε σε ποιότητα και περιεχόμενο το περσινό αλλά και τις προσδοκίες όλων. Με αυτόν τον όμορφο τρόπο κλείνει λοιπόν η παρούσα χρονιά για την ανδρική μας ομάδα.

Η προσπάθεια, ωστόσο, συνεχίζεται. Νέες προκλήσεις ορθώνονται, νέοι στόχοι ορίζονται.

Όσο για εμάς τους εκπροσώπους της ΚουΠα Κιλκίς, δεσμευόμαστε όπως κάθε χρόνο ότι θα συνεχίσουμε να αγαπάμε το άθλημα και να το αποδεικνύουμε έμπρακτα με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία…”

Η “ψυχή” της έκδοσης Γιάννης Σιταρίδης υπεύθυνος επικοινωνίας του συλλόγου προσθέτει:

“…Το λεύκωμα αυτό οφείλει την ύπαρξή του στους παίκτες και τους προπονητές αυτής της ομάδας, που παρά τις αντιξοότητες που συνάντησαν καθ΄όλη την διάρκεια της περιόδου, δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να αγωνίζονται με πάθος μέχρι το τέλος. Τίποτε δεν θα υπήρχε χωρίς αυτούς και τους ευχαριστώ απέραντα”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Το αποτέλεσμα και οι ερμηνείες

Αδιαμφισβήτητα το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου 2023, ήταν ένα αποτέλεσμα που ελάχιστοι ανέμεναν. Ούτε οι πιο αισιόδοξοι νεοδημοκράτες […]