Αθλητισμός

Σε καλό «δρόμο» ο Εθνικός 0-0 με την Αναγέννηση Γιαννιτσών

Με εντατικούς ρυθμούς και χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Εθνικού Νέου Αγιονερίου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, κατά την οποία ο μόνος πλέον εκπρόσωπος του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου στις εθνικές κατηγορίες θα δώσει γιά τρίτη συνεχή χρονιά και συνολικώς τέταρτη το «παρών» σ’ αυτές.
Παρά τις καταφανείς επιπτώσεις της έντασης της προετοιμασίας, η ομάδα του Νέου Αγιονερίου πραγματοποίησε ιδιαιτέρως ελπιδοφόρα εμφάνιση στον εντός έδρας αγώνα της με την αντίστοιχη της ιστορικής και …αχρείαστης συστάσεων Αναγέννηση Γιαννιτσών, που έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα.
Ν.ΑΓΙΟΝΕΡΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΣτο πρώτο ημιχρόνιο ο προπονητής Βασίλης Τραϊανόπουλος χρησιμοποίησε ένα σχήμα χωρίς να πραγματοποιήσει καμμία αλλαγή. Ένα σχήμα, που άρεσε γιά την κινητικότητά του, τον τρόπο με τον οποίο αναπτυσσόταν, την τεχνική κατάρτισή των μονάδων του και την σιγουριά στο παιχνίδι του, με πίεση σε όλο το γήπεδο και ικανότητα στην εκμετάλλευση του κενού χώρου και στην δημιουργία ευκαιριών. Εκεί, όπου υστέρησε εμφανώς, ήταν η τελική προσπάθεια ή, αλλιώς, το τελείωμα των φάσεων, ενώ φάνηκε ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμη, όσον αφορά στην τακτική και στην αλληλοκάλυψη. Παρ’ όλα αυτά η εικόνα της ομάδας ήταν ενθαρρυντική.
Στην επανάληψη ο κ. Τραϊανόπουλος έδωσε την δυνατότητα συμμετοχής και στους υπόλοιπους δεκατρείς παίκτες, κάνοντας συνεχώς αλλαγές σε σχήμα και την τακτική και αφήνοντας στην ενδεκάδα καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα μόνο τους Σακκά και Καρασίμο, καθώς τους δοκίμαζε σε νέους ρόλους.
Ωστόσο, η ομάδα διατήρησε την συνοχή της και η «εικόνα» της δεν υπολείφθηκε δραματικά της αντίστοιχης του πρώτου ημιχρονίου, κάτι που ικανοποίησε ιθύνοντες, φίλους και οπαδούς της ομάδας.
Αύριο, ο Εθνικός υποδέχεται (6μμ) το Πάικο Γουμένισσας, σε έναν φιλικό αγώνα καθαρώς εκπαιδευτικού χαρακτήρα και γιά τα δύο συγκροτήματα, ενώ γιά την προσεχή Κυριακή 7.9.14 αναμένεται συνάντηση με ομάδα εθνικής κατηγορίας είτε εντός είτε εκτός έδρας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα