Αθλητισμός

Η εθνική χειροσφαιρική ομάδα ανδρών γιά προετοιμασία στο Κιλκίς

Το νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς επελέγη από την ομοσπονδία χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ) γιά την προετοιμασία της εθνικής ομάδας ανδρών εν όψει του επαναληπτικού κατατακτηρίου αγώνα της με την αντίστοιχη των Σκοπίων γιά την πρόκριση στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν στις αρχές του 2015.
Ο πρώτος μεταξύ των δύο ομάδων αγώνας θα διεξαχθεί απόψει στην ολυμπιακή αίθουσα Ν.Λιοσίων Αθηνών.
Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματός μας γιά την προετοιμασία του εν όψει του επαναληπτικού αγώνα αναμένεται να αφιχθεί εδώ νωρίς το βράδυ αύριο.
Στην σύνθεσή του συμπεριλαμβάνονται δύο στελέχη του ΓΑΣ Κιλκίς.
Πρόκειται για τον 27χρονο πλάγιο Γιώργο-Χρήστο (Ακη) Κυπραίο και τον 20χρονο επιτελικό Κώστα Γρηγοριάδη, γιά τους οποίους η πρόσκληση στην εθνική ομάδα αποτελεί την επιβράβευση μιάς εξαιρετικής αγωνιστικής χρονιάς, κατά την οποία και οι δύο είχαν με την απόδοσή τους καθοριστική συμβολή στην αξιόλογη πορεία της ομάδας του Κιλκίς στο πρωτάθλημα α1 εθνικής κατηγορίας.
Κατ’ αυτόν τον τρόπο δίνεται συνέχεια στην λαμπρή παράδοση του ΓΑΣΚ ως τροφοδότη των εθνικών ομάδων μία παράδοση η οποία χρονολογείται από την δεκαετία του ’80 σχεδόν αμέσως μετά την ίδρυση του συλλόγου.
Στο Κιλκίς η εθνική ομάδα ανδρών θα παραμείνει έως και την προσεχή Παρασκευή 13.6.14 ενώ το πρωί του Σαββάτου η αποστολή θα αναχωρήσει οδικώς γιά τα Σκόπια, όπου το βράδυ θα δώσει τον προαναφερθέντα επαναληπτικό κατατακτήριο αγώνα.
Οι προπονήσεις της, υπό την επίβλεψη των ομοσπονδιακών τεχνικών Γιώργου Κρανάκη και Παναγιώτη Μεσσήνη, θα διεξάγονται καθημερινώς κατά το διάστημα 7.30-9.30μμ.
Διάστημα, κατά το οποίο οι φίλοι του αθλήματος στο Κιλκίς καλούνται να δίνουν το «παρών» στην κάθε προπόνηση της εθνικής ομάδας, προσφέροντας έτσι ουσιαστική ηθική υποστήριξη σ’ αυτήν και «ανεβάζοντας» την απόδοσή της εν όψει μιάς τόσο κρίσιμης αναμέτρησης.
Το σχετικό προσκλητήριο απευθύνει και η διοίκηση του συλλόγου καθώς και η ηγεσία του χειροσφαιρικού τμήματος, τα στελέχη των οποίων δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους γιά την παρουσία δύο στελεχών του ΓΑΣΚ στην εθνική ομάδα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα