Γενικά

Εθιμοτυπική επίσκεψη του διοικητή ΠΚΕΕΥΕ στο δήμαρχο Κιλκίς

Ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε την επίσκεψη του νέου διοικητή του Πολυεθνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης (ΠΚΕΕΥΕ) Ιωάννη Σωτηρίου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας ενώ τονίστηκε η σημαντική συμβολή του πολυεθνικού κέντρου στην οικοδόμηση της ασφάλειας και ειρήνης, μέσω των επιχειρησιακών του δυνατοτήτων και των σχολείων που πραγματοποιεί, διαδικτυακά αυτό το διάστημα, προσαρμοζόμενο στις υγειονομικές συνθήκες του Covid – 19.

Αναφορά έγινε και στην αστήρικτη φημολογία των προηγούμενων μηνών περί μετεγκατάστασης του ΠΚΕΕΥΕ με το νέο διοικητή του να διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει ένα τέτοιο ενδεχόμενο και η έδρα του κέντρου παραμένει αμετακίνητη στο Κιλκίς.

Οι δύο άνδρες εκφράστηκαν θετικά για συνεργασίες σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος και αντήλλαξαν, τέλος, εγκάρδιες ευχές ενόψει των εορτών του Δωδεκαημέρου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]