Κοινωνία

Εθελοντική δράση στήριξης ΔΕΕΠ ΝΔ και ΟΝΝΕΔ Ν. Κιλκίς των συσσιτίων της μητρόπολης Κιλκίς

Την παράδοση των ποσοτήτων τροφίμων και ειδών καθαρισμού – αποτέλεσμα της επιτυχούς εθελοντικής δράσης που διοργάνωσαν από κοινού η ΔΕΕΠ ΝΔ και η ΟΝΝΕΔ Ν. Κιλκίς – στην εκκλησία του ιερού ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς και τον αρχιμανδρίτη πατέρα Επιφάνιο Θεοδωρίδη, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης 23 Δεκεμβρίου 2020 κλιμάκιο των δύο κομματικών οργανώσεων του νομού μας.

Οι δυο πρόεδροι Μηνάς Παπαδόπουλος (ΔΕΕΠ) και Ιωάννης Βασιλειάδης (ΟΝΝΕΔ), τα στελέχη των δύο οργανώσεων Ν.Τοπαλίδης, Ιωάννης Φωτακέλης, Γεωργία Τριανταφυλλίδου (ΔΕΕΠ), Χ.Καραγεωργίου, Θ.Παπαδόπουλο (ΟΝΝΕΔ) επισκέφθηκαν τον πατέρα Επιφάνιο μεταφέροντας και παραδίδοντας του τις ποσότητες με είδη διατροφής και καθαριότητας που συγκεντρώθηκαν μέχρι το περασμένο Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στα γραφεία της ΔΕΕΠ Κιλκίς από πολίτες, συλλόγους και μέλη της ΝΔ μετά από την πρόσκληση που είχαν κάνει oι δυο κομματικές οργανώσεις του νομού Kιλκίς.

Η επιτυχημένη αυτή εθελοντική δράση είναι μια ακόμη ενέργεια αλληλεγγύης η οποία συγκαταλέγεται στις πολλές ανάλογου περιεχομένου δράσεις που πραγματοποιεί κατά καιρούς η ΔΕΕΠ αλλά και η ΟΝΝΕΔ όπως κάτι ανάλογο πράττει και το κόμμα της ΝΔ και η Κεντρική Διοίκηση σε επίπεδο χώρας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ / ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ

Η ΔΕΕΠ ΝΔ και η ΟΝΝΕΔ Ν. ΚΙΛΚΙΣ επιθυμούν να ευχαριστήσουν θερμά όλες και όλους τους συναθρώπους μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για την στήριξη και βοήθεια τους για τους αδύναμους μας συνανθρώπους μας τους οποίους έχει υπό τη σκέπη της καθημερινά η Εκκλησία μας.

Ευχόμασθε σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Ελληνες για τις Αγιες Ημέρες του Δωδεκαημέρου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΓΙΚΗ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ 2021.

Καλή και εποικοδομητική χρονιά με Σοφία Θεού.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα