Κοινωνία

Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στον Άσπρο

Εθελοντική αιμοδοσία συνδιοργανώνουν στον Άσπρο ο αθλητικός σύλλογος «Δόξα», ο πολιτιστικός σύλλογος «Ανατολική Ρωμυλία» και το συμβούλιο της τοπικής κοινότητας, σε συνεργασία με την τράπεζα αίματος του συλλόγου Ποντίων Πολυκάστρου και περιχώρων «Οι Ακρίτες».
Η αιμοδοσία θα διενεργηθεί την προσεχή Κυριακή 14.9.14 από στελέχη του τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου Κιλκίς στο πολιτιστικό κέντρο Ασπρου, από τις 10 το πρωί έως τις 12.30 μετά το μεσημέρι.
Η τράπεζα αίματος Ασπρου επανδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2007, με πρωτοβουλία όλων των φορέων του Ασπρου και με την συνεργασία της τράπεζας αίματος των «Ακριτών» Πολυκάστρου.
Σήμερα αριθμεί 108 μέλη από Ασπρο και Αξιοχώρι και διενεργεί δύο αιμοδοσίες τον χρόνο.
Από την ίδρυσή της έως σήμερα χορήγησε 361 φιάλες αίματος γιά τις ανάγκες 144 ασθενούντων συνανθρώπων μας από τον Ασπρο και το Αξιοχώρι.
Κάθε άνθρωπος μπορεί να γίνει αιμοδότης εφ’ όσον είναι υγιής και έχει ηλικία 19-62 ετών.

Περισσότερα

Συγχαρητήριο του «Μαχητή»

Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» συγχαίρει θερμά την Χριστίνα Ζώτου από τον Καμπάνη: -Για τις άριστες κύριες και μεταπτυχιακές σπουδές […]

Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]