Γενικά

Εθελοντές Σαμαρείτες εκπαίδευσαν αυριανούς εθελοντές Σαμαρείτες

Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς μαζί με την πρόεδρο του τμήματος Κατερίνα Παναγιωτίδου-Φραγγίδου επισκέφθηκαν την Τρίτη 28.4.15 ύστερα από πρόσκληση της διεύθυνσής του το 7Ο δημοτικό σχολείο Κιλκίς. Κατόπιν παράλληλης πρωτοβουλίας της σχολικής συμβούλου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ιωάννας Αρβανίτη με τον εκπαιδευτικό της δ’ τάξης Μπάμπη Αθανασιάδη, οι εθελοντές Σαμαρείτες πραγματοποίησαν μία εμπεριστατωμένη παρουσίαση για τις δράσεις του τμήματος Ε.Ε.Σ. Κιλκίς αλλά και τις πρώτες βοήθειες, στους μαθητές «μικρούς σαμαρείτες» και αυριανούς εθελοντές.
«Τους ευχαριστούμε για αυτήν την πρωτοβουλία τους και ευχόμαστε να γίνουν παράδειγμα προς μίμησιν», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]

Δείτε ακόμα