Ελλάδα

Εταιρία από τη Θεσσαλονίκη στο “πράσινο project” του έργου του Ελληνικού

Μια εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στο μεγάλο και εμβληματικό έργο του «Ελληνικού».

Ο λόγος για την ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε., που με έδρα τη Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται δυναμικά στον τομέα της διαχείρισης των μπαζών. Η ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε. είναι ένα Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης (ΣΣΕΔ), με τη μορφή Ανώνυμης Εταιρείας και εμβέλεια σε 12 Περιφέρειες και 33 Περιφερειακές Ενότητες (Νομούς). Βραβεύτηκε μάλιστα για τη συμβολή της στη διαχείριση των στερεών αποβλήτων στα Greek Green Awards 2019, κατά την 3η Διεθνή Έκθεση Verde Tec. Υπό την αιγίδα της λειτουργούν συνολικά εβδομήντα μία μονάδες ανακύκλωσης.

Η εταιρία έχει αναλάβει την εργασία για την εναλλακτική διαχείριση των υλικών κατεδάφισης. Από τον επιτόπιο έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι διενεργούνται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για τον έλεγχο, διαχωρισμό και ξεχωριστή απόθεση των υλικών που προέρχονται από τις κατεδαφίσεις των κτιρίων, στα οποία περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τούβλα, τσιμέντο, μέταλλα, γυαλιά, πλαστικά, χώματα , ξύλα, κλπ.

Δείτε περισσότερα εδώ

Περισσότερα

Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Πέθανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος, σε ηλικία 84 ετών, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του μέσω Twitter. «Ο αγαπημένος μας Θόδωρος Πάγκαλος έφυγε […]

Δείτε ακόμα