Οικονομία

Το ΕΣΠΑ αντικείμενο ειδικής ενημερωτικής σύσκεψης στο Κιλκίς, υπο τον περιφερειάρχη Α.Τζιτζικώστα

Ενημερωτική συνάντηση για την ενεργοποίηση του επιχειρησιακού προγράμματος ( νέο ΕΣΠΑ ) Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4.7.16 στο διοικητήριο του Κιλκίς με ώρα έναρξης 12.30 μετά το μεσημέρι.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί υπό τον περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα παρόντων των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων της περιφέρειας. Στη σύσκεψη έχουν προσκληθεί, εκτός των βουλευτών, εκπρόσωποι όλων των φορέων του νομού που εμπλέκονται στην υλοποίηση του νέου ΕΣΠΑ μέσα από συγκεκριμένες προτάσεις. Για την αποδοτικότερη διαδικασία οι φορείς θα συνοδεύονται από αρμόδιους υπηρεσιακούς-τεχνικούς συμβούλους. Βασικός σκοπός της συνάντησης είναι η πρώτη κωδικοποίηση και ιεράρχηση των προτάσεων ώστε να υλοποιηθούν οι σημαντικότερες και όσο το δυνατόν περισσότερες εξ αυτών.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]