Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Ερχεται ο Βορίδης

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το Κιλκίς θα επισκεφθεί στις 22.2.20, προσκεκλημένος της ΝΟΔΕ Κιλκίς ΝΔ ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Μαυρουδής (Μάκης) Βορίδης.

Μία πολυαναμενόμενη επίσκεψη, κυρίως από πλευράς των αγροτοκτηνοτρόφων του νομού μας, οι οποίοι επιθυμούν διακαώς να συναντήσουν τον καθ’ ύλην υπουργό για θέματα κτηνοτροφίας και γεωργίας και να του θέσουν από κοντά τα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας.

Ηδη, εξ όσων είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, έχουν «ανάψει» οι σχετικές τηλεφωνικές επικοινωνίες, ώστε να καθορισθούν τα της συνάντησης των σχετικών συλλογικών φορέων μαζί του.

Μία επίσκεψη, η οποία, αν μη τι άλλο, θα απαλλάξει και την στήλη από το μόνιμο παράπονο του προέδρου του αγροτοκτηνοτροφικού συλλόγου Παιονίας Θωμά Καρυπίδη, για το γεγονός ότι ο κ. Βορίδης είχε επισκεφθεί τόσες περιοχές, και όχι αυτήν του Κιλκίς.

Περισσότερα

Εύκολο… να μετρηθούν

Μέγα το πλήθος κατά την ομιλία Κασσελάκη στο Κιλκίς. Το πλήθος… των αστυνομικών συνοδείας και των υποψηφίων ευρωβουλευτών! Το άλλο […]

Επιλογές ποιότητας

Το πλέον βασικό από τα ζητούμενα, σε ό,τι αφορά στην ζωή πολιτών στις μικρές κοινότητες, είναι η ποιότητά της. Και […]

Δείτε ακόμα