Κοινωνία

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς στην τελετή αφής της «Φλόγας της Αγάπης»

Εντυπωσιακή υπήρξε η συμμετοχή των αντιπροσώπων Κιλκίς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην τελετή αφής της «Φλόγας Αγάπης» της δωδέκατης πανελλήνιας λαμπαδηδρομίας εθελοντών αιμοδοτών, που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Συντάγματος Αθηνών την Παρασκευή 22.8.14.ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
Στην εκδήλωση παρέστησαν η πρόεδρος του ΕΕΣ Κιλκίς Αικατερίνη Παναγιωτίδου-Φραγγίδου και ο εκπρόσωπος της εθελοντικής αιμοδοσίας περιφέρειας Κιλκίς και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΕΕΣ Κιλκίς Θεολόγος Ζώτος, ο οποίος και απηύθυνε χαιρετισμό εκπροσωπώντας το εθελοντικό κίνημα αιμοδοτών του νομού.ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Το Κιλκίς είναι έτοιμο να υποδεχθεί την «Φλόγα Αγάπης» με μία λαμπρή εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί εδώ γιά πρώτη φορά, και στην οποία καλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι πολίτες.
Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη γιά την Παρασκευή 5.9.14 και αρχίζει στις 7 το βράδυ με την υποδοχή της φλόγας μπροστά από το γραφείο του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς (Ε.Βενιζέλου 2, καταστήματα ιεράς μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου), ενώ θα συνεχισθεί με λαμπαδηδρομία μέχρι την πλατεία Ειρήνης, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή υποδοχής της «Φλόγας Αγάπης».
Συγχρόνως σε διαμορφωμένους χώρους της πλατείας οι πολίτες θα μπορούν να παραδώσουν είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, είδη υγιεινής, είδη καθαριότητας κλπ) στον ΕΕΣ Κιλκίς προκειμένου να διανεμηθούν από αυτόν σε εμπερίστατους πολίτες.
Εξ άλλου, στο περιθώριο των εκδηλώσεων των Αθηνών πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εκπροσώπων του ΕΕΣ Κιλκίς με τον νέο πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και διακεκριμένο καρδιοχειρουργό Δημήτρη Νίκα.
Ετσι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν γιά τις σημαντικές αλλαγές, τις οποίες αυτός οραματίζεται καθώς και να του θέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τοπικό τμήμα Κιλκίς.

Περισσότερα

Δεν ξεχνώ τα Τέμπη «Ποτέ Ξανά»

Το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, κόπηκε το νήμα της ζωής για τουλάχιστον 57 ανθρώπους στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας