Γενικά

Τριαντάχρονος εργαζόμενος σε εργοστάσιο έχασε την ζωή του από ηλεκτροπληξία

Θανατηφόρο ηλεκτροπληξία σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες υπέστη 30χρονος εργαζόμενος σε εργοστάσιο πολύ γνωστής επιχείρησης του νομού.
Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 14.10.14 λίγο πριν την ολοκλήρωση βάρδιας υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, ενώ συνεχίζεται η διερεύνηση των αιτιών.
Εικάζεται, ότι ο άτυχος τριαντάχρονος εργαζόμενος κεραυνοβολήθηκε από το ρεύμα κατά την διάρκεια εργασίας, γιά την οποία απαιτείτο τόσο η ρευματοδότηση όσο και η χρήση νερού.
Επί τόπου έσπευσαν να του προσφέρουν βοήθεια συνάδελφοί του, ενώ λίγο αργότερα διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κιλκίς, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του, και σύμφωνα με δηλώσεις των ιατρών αυτός υπήρξε σχεδόν ακαριαίος.
Το θλιβερό συμβάν βύθισε σε πένθος, όχι μόνο τους οικείους, τους φίλους και τον τόπο καταγωγής του του άτυχου εργαζόμενου αλλά και την ίδια την επιχείρηση, η οποία έχει αποσπάσει κατ’ επανάληψιν εύσημα και εύφημες μνείες γιά τις σχέσεις εργοδοσίας-εργαζομένων, γιά τις συνθήκες εργασίες και γιά τις προδιαγραφές ασφαλείας των εγκαταστάσεών της.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι όλοι οι συντελεστές της είναι συντετριμμένοι από το γεγονός, και εν αναμονή του αποτελέσματος της διερεύνησης των αιτιών δεν είναι καν σε θέση να προβούν σε οποιαδήποτε δήλωση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Το… «γούρι»

Αυτή τη φορά η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς πέρασε νικηφόρα από την Αθήνα η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς […]