Γενικά

Εργασίες συντήρησης οδικού δικτύου ευθύνης Π.Ε. Κιλκίς

Εργασίες συντήρησης και ενίσχυσης της ασφάλειας του οδικού δικτύου ευθύνης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς εκτελούνται από συνεργεία της  Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε Κιλκίς.

Στο πλαίσιο αυτό, συνεργεία της Υπηρεσίας εργάζονται στην επαρχιακή οδός Κιλκίς – Λεβεντοχώρι – Μεσιανό – Δαφνοχώρι – Παλαιό Γυναικόκαστρο.  Πρόκειται για παρεμβάσεις βελτίωσης της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση – αποκατάσταση επικίνδυνων κατεστραμμένων τμημάτων επί του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας συντήρησης Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κιλκίς έτους 2020».

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκονται και εργασίες συντήρησης του δημοτικού οδικού δικτύου ευθύνης της Π.Ε. Κιλκίς με τα συνεργεία της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων να εργάζονται στο τμήμα  Παλαιό Γυναικόκαστρο – κόμβος  Καστανιών. Μετά  την ολοκλήρωση της συντήρησης της δημοτικής οδού Ελευθεροχωρίου – Ηλιόλουστου συνεχίζουν τις συντηρήσεις στο τμήμα Π. Γυναικόκαστρο – κόμβος Καστανιών.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ο Βλάσιος Γ. Σκορδέλης

Γεννήθηκε στην Στενήμαχο Ανατολικής Ρωμυλίας (Βόρεια Θράκη) το έτος 1830 και πέθανε στην Αθήνα το 1898. Μετά την αποφοίτησή του […]

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]