Οικονομία

Εργασίες συντήρησης σε τμήμα της ΕΟ Θεσσαλονίκης-Κιλκίς

Σε εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης και στη νέα εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς προχωρά από σήμερα η διεύθυνση τεχνικών έργων της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Οι εργασίες συντήρησης αφορούν σε ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα και στους δυο δρόμους και ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με την διεύθυνση τροχαίας Θεσσαλονίκης για τις αναγκαίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης οι εργασίες θα αρχίσουν σήμερα στο οδικό τμήμα της περιοχής του ανισόπεδου κόμβου στα νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ.
Οι εργασίες, σύμφωνα με τη διεύθυνση τεχνικών έργων της ΠΚΜ θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 1.4.16, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Οι εργασίες θα αρχίσουν στις 7 το πρωί με κατεύθυνση προς τα ανατολικά και στις 9 με κατεύθυνση προς τα δυτικά.

Η ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα εντάσσεται στο πλαίσιο της εργολαβίας «Συντήρηση περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης από ισόπεδο κόμβο με Ε.Ο. 1 Αθήνα – Θεσσαλονίκη έως ισόπεδο κόμβο με Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκη – Αεροδρόμιο ‘Μακεδονία’ Κ13», συνολικού προϋπολογισμού τριών εκατομμυρίων ευρώ.
Σε ό,τι αφορά στη νέα εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο ύψος της διασταύρωσης με τον οικισμό του Μονολόφου και προς τις δυο κατευθύνσεις.

Οι εργασίες θα αρχίσουν αύριο και θα διαρκέσουν για περίπου μια εβδομάδα.
Η ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα γίνεται στο πλαίσιο της εργολαβίας «Συντήρηση νέας εθνικής οδού Θεσσαλονίκη – Κόμβος Νέας Σάντας μέχρι τα όρια του Νομού Κιλκίς – τμήμα ισόπεδος κόμβος Λητής μέχρι τα όρια του Νομού Κιλκίς», συνολικού προϋπολογισμού 436.134,25 ευρώ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα