Κοινωνία

Εργασία μαθητών του 5ου ΔΣ Κιλκίς στο μαθητικό συνέδριο πληροφορικής

Απο το 5ο δημοτικό σχολείο Κιλκίς ανακοινώθηκαν τα εξής:
Οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ τάξης, χωρισμένοι σε ομάδες, δημιούργησαν παιχνίδια στο «σκρατς», στο μάθημα της πληροφορικής, με υπεύθυνο καθηγητή τον Χρήστο Δεσποινίδη. Οι ομάδες επέλεξαν από έναν εκπρόσωπο, που ανέλαβε την παρουσίαση του παιχνιδιού που δημιούργησε η ομάδα του.
Η εργασία υποβλήθηκε στο όγδοο μαθητικό συνέδριο πληροφορικής και επιλέχθηκε να παρουσιαστεί στην κεντρική σκηνή του συνεδρίου, την Τετάρτη 20.4.16, δεύτερη μέρα του τριήμερου συνεδρίου, που συγκεντρώνει κάθε χρόνο πλήθος μαθητών για συμμετοχή και παρακολούθηση. Οι εργασίες του συνεδρίου έλαβαν χώρα στον πολυχώρο τεχνολογίας και επιστήμης «ΝΟΗΣΙΣ», της Θεσσαλονίκη.

.Τα παιδιά, με κάθε σοβαρότητα και υπερηφάνεια, παρουσίασαν άψογα τις εργασίες τους και χειροκροτήθηκαν θερμά!
Σημειώνεται ότι είναι η τρίτη φορά που το σχολείο μας καλείται να παρουσιάσει εργασία στο μαθητικό συνέδριο πληροφορικής και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε έτσι…
Στο περιθώριο της παρουσίασης των εργασιών, η ε’ και η στ’ τάξης παρακολούθησαν ένα φαντασμαγορικό θέαμα στο Πλανητάριο του «ΝΟΗΣΙΣ», με τίτλο “Ταξίδι στο Άπειρο”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Για την μπούκλα

Πρόσφατα είχα την τύχη, που αρχικά ήταν χαρά, να παρακολουθήσω την παράσταση «Μπούκλα 99» της Νεφέλης Μεγκ, στον πολύ όμορφο […]