Γενικά

Μία νεκρή και δύο τραυματίες στο Μπέλες μετά από πτώση τζιπ σε χαράδρα

Σε τραγωδία κατέληξαν το απόγευμα του Σαββάτου οι προετοιμασίες για 5ου ποδηλατικού ορεινού αγώνα στην περιοχή του Μπέλες με την επωνυμία «Άθλος Μπέλες – Κάτω Πορόϊα Σερρών».

Στις 7 περίπου το απόγευμα μέλη της ομάδας της ΕπΟμΕΑ πήγαν στην περιοχή προκειμένου να τοποθετήσουν την απαραίτητη σήμανση και να εποπτέυσουν την διαδρομή για την διευκόλυνση των διαγωνιζομένων.

Κανείς όμως δεν περίμενε την τραγική κατάληξη που θα είχε η διαδρομή τους, όταν δύο αυτοκίνητα τύπου 4Χ4 στα οποία και επέβαιναν τέσσερα από τα μέλη, για άγνωστους λόγους έπεσαν σε χαράδρα ύψους περίπου 100 μέτρων πιθανόν λόγω της πυκνής ομίχλης.

Από την πτώση τους νεκρή ανασύρθηκε μια γυναίκα περίπου 57 ετών με καταγωγή από Θεσσαλονίκη, που ήταν συνοδηγός στο ένα από τα δύο αυτοκίνητα, ενώ τραυματίστηκαν οι δύο οδηγοί των αυτοκινήτων, ηλικίας 42 και 57 ετών, ενώ ο άλλος συνοδηγός του τζιπ δεν τραυματίστηκε.

Αμέσως στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και άντρες της Π.Υ και της Αστυνομίας, δυστυχώς όμως ήταν πολύ αργά…

Οι τραυματίες οδηγοί των δυο οχημάτων νοσηλεύονται σε νοσοκομεία των Σερρών και του Κιλκίς.

Την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Ποροΐων.

Οι ποδηλατικοί αγώνες, σύμφωνα με πληροφορίες ακυρώθηκαν.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Β.Ρόκος: «Fly Over- Οι Θεσσαλονικείς έχουν πληρώσει πολλές φορές το τίμημα να παίρνουν άλλοι αποφάσεις για την πόλη»

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Πρωτοβουλία Κατοίκων Μαλακαπής, Πυλαίας, Κρυονερίου, ο Σύνδεσμος Κωνσταντινοπολιτών, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και η […]