Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

«Αχτίδα φωτός»

Γνωστός επιχειρηματίας του νομού, μόλις εισέπραξε ρευστό από τις συναλλαγές, δεν επέλεξε την «πεπατημένη» της καταβολής των μισθών στους εργαζόμενούς του μέσω των τραπεζικών λογαριασμών τους, αλλά τους συγκέντρωσε στην επιχείρηση και τους πλήρωσε κατ’ ευθείαν «στο χέρι»!

Μία χειρονομία με ιδιαίτερο συμβολισμό τούτη την από πάσης πλευράς δραματική γιά όλους συγκυρία.
Μία ενέργεια, που δεν θα ήταν υπερβολικό να χαρακτηρισθεί ως «αχτίδα φωτός» στο σημερινό «πυκνό σκοτάδι», και η οποία ασφαλώς και δείχνει εμπράκτως τον «δρόμο», που πρέπει να ακολουθήσουν οι πάντες σε ό,τι αφορά στην αντιμετώπιση της κρίσης!

Τουλάχιστον μέχρι να περάσουν τα πολύ δύσκολα.

Στο ίδιο «μήκος κύματος» και η ενέργεια γνωστής επιχείρησης του νομού, που, έχοντας προφανώς έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση γιά τα τεκταινόμενα στον τραπεζικό κλάδο λόγω των τελευταίων εξελίξεων, μερίμνησε ώστε οι μισθοί των εργαζομένων να καταβληθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους όχι την τελευταία ημέρα του μήνα, όπως κατά παράδοσιν συμβαίνει, αλλά λίγες ημέρες νωρίτερα, και έτσι δεν έμειναν «μετέωροι» με το κλείσιμο των τραπεζών.

Με τέτοιες χειρονομίες ή κινήσεις δεν μπορεί κανείς διαχρονικώς παρά να λέει ένα μεγάλο «ΝΑΙ» σε εκείνους που προβαίνουν σ’ αυτές.

Που στην προκειμένη περίπτωση είναι συνώνυμο του μεγάλου «εύγε» ή του μεγάλου «μπράβο», και σίγουρα «αχτίδα φωτός».

Περισσότερα

Εννοούσε… τις επόμενες;

«Το ΄πε και το ‘κανε» το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, και επέλεξε υποψηφιότητα γιά το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από την περιφερειακή ενότητα Κιλκίς, και […]

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη με τον ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη

Δείτε ακόμα