Γενικά

Επιχείρηση αποχιονισμού και σήμερα σε ορεινούς οικισμούς της δημοτικής ενότητας Κρουσσών

Στον οδικό άξονα Ελληνικού – Θεοδοσίων – Ισώματος και Ριζανών επιχείρησαν από νωρίς σήμερα το πρωί οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Κιλκίς για τον αποχιονισμό της περιοχής.

Χρησιμοποιήθηκαν τρία φορτηγά με αλατιέρες και μαχαίρια για τον καθαρισμό των συνδετήριων οδικών γραμμών επικοινωνίας με τους ως άνω οικισμούς.

Στο εσωτερικό δίκτυο και στα στενά περάσματα των χωριών το έργο αποχιονισμού ανέλαβαν οδηγοί και χειριστές μηχανημάτων με δύο αγροτικά μηχανήματα με μαχαίρια και αλατιέρες και ένα ακόμη αγροτικό μηχάνημα με εξοπλισμό συρόμενης αλατιέρας.

Το έργο αποχιονισμού συντόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης σε συνεργασία με προέδρους κοινοτήτων της δημοτικής ενότητας Κρουσσών, οι οποίες σε λιγότερο από ένα 24ωρο, ξαναντύθηκαν στα λευκά.

Το χιόνι στις ορεινές περιοχές έφτασε σήμερα τα δεκαπέντε εκατοστά.

Ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας βρίσκεται σε επιφυλακή για να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε περίπτωση που χρειαστεί.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]