Αθλητισμός

Επιτυχής η διαδικτυακή εκδήλωση του Αετού με θέμα την αυτοπεποίθηση στον αθλητισμό

“Η αυτοπεποίθηση στον αθλητισμό και πώς θα την ενισχύσουμε” ήταν το θέμα διαδικτυακής εκδήλωσης του Αετού Κιλκίς, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5.12.20 επ’ ευκαιρία της ημέρας των δικαιωμάτων του παιδιού, και με κεντρικό τίτλο «Δικαίωμα στον αθλητισμό γιά όλα τα παιδιά».

Εισηγήτρια του θέματος ήταν η Msc παιδοψυχολόγος-διπλωματούχος αθλητική ψυχολόγος Ειρήνη Ρέρα, συνεργάτιδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα τμήματα υποδομής.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

H Ειρήνη Ρέρα

« … Πραγματοποιήθηκε μία εξαιρετική και σημαντική ομιλία, που κατέληξε σε έναν εποικοδομητικό, και με αλληλεπίδραση διάλογο, με πολύ χρήσιμες συμβουλές γιά τους γονείς, προπονητές, αθλητές και παράγοντες γιά ένα τόσο ευαίσθητο, επίκαιρο και σημαντικό θέμα.

Η ομιλήτρια, με την πλήρη και υψηλή επιστημονική κατάρτισή της και με με γνώμονα τις ανησυχίες όλων, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις-απορίες, «γεμίζοντάς» μας με σημαντικά «εφόδια» γιά την σωστή προσέγγιση των καταστάσεων που βιώνει ένα παιδί στον αθλητισμό.

Η εκδήλωση μεταδόθηκε μέσω της πλατφόρμας zoom και «ζωντανά»μέσω στο Facebook από την ιστοσελίδα του συλλόγου.

Το διοικητικό συμβούλιο, τα στελέχη και οι αθλητές του ΠΑΣ Αετού Κιλκίς αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά την κ. Ειρήνη Ρέρα γιά την αποδοχή της πρόσκλησης και την συμμετοχή στην εκδήλωση, καθώς επίσης και τους γονείς, αθλητές, και φίλους της ομάδας γιά την μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα, δίνοντας μας δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε αυτές τις προσπάθειες κόντρα στα σημεία των καιρών.

Προσαρμοζόμενοι στην δύσκολη συγκυρία της «καραντίνας», και με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μας γιά το μπάσκετμπωλ και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, επεξεργαζόμαστε ιδέες για νέες διαδικτυακές δράσεις σύντομα.

Συνεχίζουμε.»

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]