Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Επιτυχημένος πρόεδρος

Μετά τις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη απο τους μετόχους του νέου διοικητικού συμβουλίου και την συγκρότηση σε σώμα, εξελέγη ομοφώνως για τρίτη συνεχή φορά, πρόεδρος ο συμπατριώτης μας χειρουργός, μαιευτήρας, γυναικολόγος και διδάκτωρ ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Γιώργος Φραγγίδης.

Όπως και πριν μερικά χρόνια ως διοικητής στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος όπου άφησε σημαντικό έργο, αναβαθμίζοντας τις παροχές υπηρεσιών υγείας καινοτομώντας και μειώνοντας τις σπατάλες, αναδείχτηκε ένας απο τους καλύτερους διοικητές στην Ελλάδα, έτσι και στον ιδιωτικό τομέα υγείας αναδεικνύεται ένας ικανός, δραστήριος και αποτελεσματικός πρόεδρος στη μεγαλύτερη μεικτή χειρουργική, μαιευτική, γυναικολογική κλινική, της βόρειας Ελλάδας, στην κλινική γυναίκας “Γένεσις” της Θεσσαλονίκης.

Αν και οι συνθήκες στα χρόνια της κρίσης είναι πολύ δύσκολες και οι πολίτες αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα ο Γιώργος Φραγγίδης συνέβαλε σημαντικά στην αναβάθμιση της λειτουργίας της κλινικής “Γένεσις” του επιπέδου ποιότητας και ασφάλειας, με καινοτομία και εξωστρέφεια, καθιστώντας την κέντρο αναφοράς στην βόρειο Ελλάδα για μαιευτικά, γυναικολογικά, λαπαροσκοπικής χειρουργικής, πλαστικής, χειρουργικής Μαστού, περιστατικά, αντιμετωπίζοντάς τα, πάντα με ανθρώπινο πρόσωπο!
Οι μέτοχοι δεν έκαναν τίποτε παραπάνω απο το να αναγνωρίσουν το έργο του και να τον τιμήσουν με το 75% των ψήψων των.

Συγχαρητήρια, δύναμη και επιτυχίες στο σημαντικό έργο του».

Περισσότερα

«Οι μόνοι χωρίς κολυμβητήριο»

H ομιλία του σε πρόσφατη εκδήλωση του κόμματός του «Νίκη» αφορούσε στα γενικά θέματα. Όμως, ο Δημήτρης Νατσιός δεν λησμονεί… […]

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Αν… δεν ήταν ο Σούλης!

Τον υφυπουργό υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο ανακοίνωσε ότι φέρνει στο Κιλκίς γιά εκδήλωσή της η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς […]

Δείτε ακόμα