Αθλητισμός

Επιτυχία σημείωσαν οι τρεις αγώνες μεγάλων αποστάσεων του ΣΔΥΚ

Με επιτυχία διεξήχθησαν την Κυριακή 23.9.18 στο Κιλκίς οι αγώνες ορεινού δρόμου 21.000μ., δρόμου 5.000μ. εντός πόλεως και δρόμου 1.000μ. εντός πόλεως για παιδιά, με την επωνυμία “Ο δρόμος του σπηλαίου”.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«…Στα 21 χιλιόμετρα πρώτος τερμάτισε ο Γιάννης Κουρκουρίκης της «SALOMON HELLAS-KOURKOURIKIS TRAINNING GROUP” με δεύτερο τον Αναστάσιο Μυλωνίδη της «PELIDIS TRAINNING” και τρίτο τον Χρήστο Τσουκαλίδη της «FOTIADIS COACHING”.

Οι παραπάνω αθλητές ήταν και οι νικητές της κατηγορίας 30-50 στους άντρες ενώ στην κατηγορία των 18-30 νικητής ήταν ο Δημήτρης Γιοβασίδης και στην κατηγορία 50+ ο Νίκος Τσιούρβας του Σ.Δ.Υ.Θ.

Στις γυναίκες νικήτρια αναδείχθηκε η Ευγενία Τοσσίδου από τη Θεσσαλονίκη με δεύτερη την Ευαγγελία Δούμα από τον σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Σερρών και τρίτη την Μαρία Μακρή της «FORMA VERA”.

Στα 5 χιλιόμέτρα στους άντρες πρώτος τερμάτισε ο Γιάννης Πολυμένης της μια εβδομάδα πριν την συμμετοχή του στο Σπάρταθλο, δεύτερος ο Αλέξανδρος Αλερού και τρίτος ο Δημήτρης Καραμανίδης του Γ.Α.Σ. Κιλκίς.

Στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέκτησε η Αναστασία Ντίνα από το Πολύκαστρο, την δεύτερη η Στυλιανή Παρασκευά από τις ακαδημίες Αλέξανδρος και την τρίτη η Βασιλική Διαμαντοπούλου από την «WILL and STEEL” της Κομοτηνής.

Στα 1000 μ. νικητές ήταν…όλοι οι συμμετέχοντες. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 150 με τους μικρούς αθλητές να γεμίζουν την πόλη χαμόγελα.

Την «παράσταση έκλεψε» η ομάδα κρουστών «αιΝΤΟS” από το Κιλκίς, που έδωσε την εκκίνηση και των τριών αγώνων με τους υπέροχους ρυθμούς της.

Η διαδρομή των 21.000μ. χαρακτηρίστηκε από τους συμμετέχοντες ως αρκετά δύσκολη παρόλο που δεν καλύπτει μεγάλη υψομετρική διαφορά. «Υπάρχουν δυνατά και στα χαμηλά» δήλωσε ο νικητής Γιάννης Κουρκουρίκης και κάλεσε όσους θεωρούν εύκολη την συγκεκριμένη διαδρομή να τρέξουν στην επόμενη διοργάνωση.

Οι συνοδοί είχαν την ευκαιρία για δωρεάν επίσκεψη στο σπήλαιο του Κιλκίς καθώς και να περπατήσουν στα μονοπάτια του λόφου απ’όπου περνούσε ο αγώνας των 21.000μ.

Εκατοντάδες οι επισκέπτες (αθλητές και συνοδοί) από την ευρύτερη περιοχή αλλά και από το εξωτερικό. Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά καθώς πλέον η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη μας.

Η παραπάνω εκδήλωση θα ήταν αδύνατο να διοργανωθεί χωρίς την βοήθεια του δήμου Κιλκίς , των εθελοντών απλών φίλων του συλλόγου αλλά και φορέων.

Έτσι ο ΣΔΥΚ ευχαριστεί τους χορηγούς: ΗΛΙΑ ΚΑΡΟΛΙΔΗ BEST PARTS, ELECTRO NET ΚΑΡΕΛΗΣ, DUST CREAM, ALL DAY BAR ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ, ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ TOYS, ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ, ΚΑΒΑ ΠΟΤΑ ΑΤΣΑΛΑΣ,ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ PANORAMIX, CAFÉ ΛΟΦΟΣ, ΜΕΛΙΚΑΡΠΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΕΝΙΔΗΣ, ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΣΥΜΜΕΤΡΟ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΟΥΡΧΟΥΤΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ, ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΝΑΡΙΔΟΥ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΙΔΑΡΙΝΗ, AΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΣΕΜΕΛΙΑ, ΤΑ ΛΕΜΟΝΑΔΙΚΑ, AMΟIRIDIS FRUIT, ΤΑΒΕΡΝΑ Η ΠΟΠΗ, COSMOTE ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ.

Τους εθελοντές: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΙΛΚΙΣ, ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ, ΕΠΟΜΕΑ ΚΙΛΚΙΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΙΛΚΙΣ ΟΜΝΕΣ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του ΣΔΥΚ που ξόδεψαν πολύ από τον πολύτιμο χρόνο τους για τον σχεδιασμό του αγώνα, τον καθαρισμό των μονοπατιών, την προώθηση και την διεξαγωγή του.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Γιώργο Φωτιάδη που εμπνεύστηκε, σχεδίασε και άνοιξε την διαδρομή των 21.000μ. για την πολύτιμη βοήθεια του και φέτος στην διεξαγωγή του αγώνα…»

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αεικίνητος

Στην πανελλήνια απεργία της Πέμπτης 16.3.23 συμμετέσχε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς. «Διεκδικούμε ασφάλεια στην εργασία, δικαιοσύνη και […]