Αθλητισμός

Επιτυχία σημείωσαν οι θεσμικοί αγώνες του ΣΔΥ Κιλκίς «Kilkis Trail 2024»

Μεταγωνιστικό δελτίο τύπου «Kilkis Trail» και «Δρόμος Υγείας» 2024

Διεξήχθησαν την Κυριακή 16.6.24 οι θεσμικοί αγώνες ορεινού δρόμου, δρόμου επί δημοσίας οδού και δυναμικό βάδην, που διοργάνωσε ο σύλλογος δρομέων υγείας Κιλκίς (ΣΔΥΚ).

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο μεταξύ άλλων και τα εξής:

“Θετικές εντυπώσεις σε αθλητές και επισκέπτες άφησαν οι αγώνες «Kilkis Trail» μήκους 19.000 μέτρων και «Δρόμος Υγείας» 4.800 μέτρων που διοργάνωσε ο σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς υπό την αιγίδα του δήμου Κιλκίς, την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού των αγώνων ο φιλόξενος χώρος του δημοτικού θερινού σινεμά της πόλης. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια των εκδηλώσεων της επετείου της ιστορικής μάχης του Κιλκίς και της απελευθέρωσής του.

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, οι αθλητές απόλαυσαν τη φυσική ομορφιά της περιοχής, περιμετρικά του Λόφου Αγίου Γεωργίου, και τα χωμάτινα μονοπάτια που μέλη του συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς φρόντισαν να καθαρίσουν και να σηματοδοτήσουν κατάλληλα. Η απαραίτητη υδροδοσία και τροφοδοσία συμπλήρωναν το πακέτο παροχών μαζί με το μετάλλιο, το πακέτο αναμνηστικών και την ιατρική υποστήριξη.

Στις απονομές παραβρέθηκαν οι παγκόσμιοι πρωταθλητές, ο σφυροβόλος Γιάννης Κορακίδης και ο δισκοβόλος Δημήτρης Παυλίδης.

Ο ΣΔΥΚ ευχαριστεί θερμά το δήμαρχο Κιλκίς, Δημήτριο Κυριακίδη, τους αντιδημάρχους Θέμη Κοσμίδη και Αλέξανδρο Σημαιοφορίδη, το τμήμα Πολιτικής Προστασίας και το Γραφείο Κίνησης του δήμου Κιλκίς, τον Ορειβατικό Σύλλογο Περιηγητών Γουμένισσας, το Δασαρχείο Κιλκίς, την Τροχαία Κιλκίς, το τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το κατάστημα Bike-Bros και τον μεγάλο χορηγό της εκδήλωσης την αλλαντοποιία ΑΣΠΙΚ.

Για τη φωτογραφική κάλυψη ευχαριστούμε την Αφροδίτη Ζώγκα, τη Σοφία Αλμπανάκη, το Γιώργο Φωτιάδη και βέβαια τους καταπληκτικούς εθελοντές και τα μέλη του συλλόγου για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχία του αγώνα και όλους τους αθλητές που συμμετείχαν. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!”

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων μπορείτε να τα βρείτε στο σύνδεσμο https://tinyurl.com/5n8ds5h3   και πλούσιο φωτογραφικό υλικό στη σελίδα του συλλόγου στο Facebook, https://www.facebook.com/sdykilkis?locale=el_GR 

 

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Την ανάκληση της ΚΥΑ που υποχρεώνει τις επιχειρήσεις να επιστρέψουν στους παρόχους ενέργειας τις επιδοτήσεις ζητά το Επιμελητήριο Κιλκίς

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, τον […]

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]