Αθλητισμός

Επιτυχία του ΓΑΣΚ σε αγώνα σκυταλοδρομίας

Την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ250 μ. παμπαίδων β΄ του ΓΑΣ Κιλκίς στην ημερίδα σκυταλοδρομιών όλων των κατά ηλικίαν κατηγοριών, την οποία διοργάνωσε ο σύλλογος ΠΑΟΚ “Ολυμπιάς” Θεσσαλονίκης, και η οποία διεξήχθη το Σάββατο 7.3.20 στο Καυτανζόγλειο στάδιο Θεσσαλονίκης.

Την ομάδα του συλλόγου του Κιλκίς συγκρότησαν οι Παύλος Γεωργιάδης, Σάββας Χνιτίδης, Θανάσης Καμπράνης και Γιώργος Ευθυμίου, επικρατώντας πανηγυρικώς με επίδοση 2.12.84.

Σύμφωνα με τον προπονητή Αιμίλιο Μαβίδη, παλαιό πρωταθλητή του συλλόγου στις μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις, οι τέσσερις φερέλπιδες δρομείς έχουν δυνατότητες ανάδειξης όχι μόνο σε τοπικό αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο, τόσο κατά τις ίδιες αποστάσεις όσο και ως ομάδος “μεγάλης” σκυταλοδρομίας (4Χ400 μ.).

Εύσημα στην τετράδα του ΓΑΣΚ απένειμε ο έφορος κλασικού αθλητισμού του συλλόγου Βλάσης Μαβίδης, χαρακτηρίζοντάς τους ως νέους με αγωνιστικά, ηθικά και πνευματικά προσόντα, “που αξίζει να αποτελέσουν παραδείγματα προς μίμησιν από όλους τους συνομηλίκους τους, και όχι μόνο”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα