Συγκροτήθηκε επιτροπή ισότητας στον δήμο Κιλκίς με ομόφωνη απόφαση

Πολιτική /

Με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, κατά την τελευταία συνεδρίασή του της Δευτέρας 29.12.14, συγκροτήθηκε δημοτική επιτροπή Ισότητας.

Πρόεδρος της επιτροπής ορίστηκε, μετά από πρόταση του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη, η δημοτική σύμβουλος Άννα Δημάκη ενώ ως μέλη συμμετέχουν σ’ αυτήν οι δημοτικοί σύμβουλοι Θεμιστοκλής Ανθρακίδης και Ιωάννα Ρούσσου.
Στους σκοπούς της νεοσυσταθείσας επιτροπής συγκαταλέγονται καταπολέμηση της διαιώνισης και αναπαραγωγής ανισοτήτων, η άρση των στερεοτυπικών έμφυλων αντιλήψεων και η προώθηση μιας πιο δημοκρατικής κοινωνίας.

«Η κ. Δημάκη ως νέα πρόεδρος της δημοτικής επιτροπής ισότητας ευχαριστεί τον δήμαρχο Κιλκίς που την επέλεξε για αυτή την θεσμική θέση και επισημαίνει ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η εν λόγω επιτροπή να λειτουργήσει εύρυθμα, να παράξει έργο και να υπηρετήσει αποτελεσματικά τους σκοπούς για τους οποίους και συστάθηκε», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα

Δημήτρης Κουτσούμπας: «Ντο θ΄εφτάμεν τον παρά και τον πολλά τον βίον, το Κάππα-Κάππα–Έψιλον ας όλεν το καλίον»

Το Κιλκίς επισκέφτηκε ο γενικός γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, επικεφαλής κλιμακίου στο οποίο συμμετείχαν η Θεανώ […]

Δείτε ακόμα