Γενικά

Επιτυχής συνάντηση της σχολής γονέων νομού Κιλκίς στο 3ο δημοτικό Κιλκίς

Η σχολή γονέων νομού Κιλκίς σε συνεργασία με την διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς πραγματοποίησαν την Πέμπτη 5.3.15, στο 3ο δημοτικό σχολείο Κιλκίς, ενημερωτική συνάντηση για τα σεμινάρια της σχολής γονέων. Η σχολή γονέων νομού Κιλκίς εντάσσεται στην γενική γραμματεία δια βίου μάθησης δια του ιδρύματος νεολαίας και διά βίου μάθησης του υπουργείου πολιτισμού, παιδείας και θρησκευμάτων.
Στην συνάντηση, γονείς και εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για τον υποστηρικτικό ρόλο των επιμορφωτικών προγραμμάτων της σχολής γονέων και την σημασία της συμμετοχής τους στην πρόληψη και αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων του γονεϊκού τους ρόλου. Το κοινό προμηθεύτηκε αιτήσεις συμμετοχής και οι εκπρόσωποι των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων ανέλαβαν την διάχυση της πληροφορίας στους επί μέρους συλλόγους.
Σε ανακοίνωση της σχολής αναφέρονται και τα εξής:
«Καλούμε τους διευθυντές των δημοτικών σχολείων και προϊστάμενες νηπιαγωγείων του νομού Κιλκίς να ενημερώσουν τα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων για την πρωτοβουλία της συνεργασίας και να ενισχύσουν την διασύνδεση γονέων και εκπαιδευτικών με τις εκπαιδευτικές και υποστηρικτικές λειτουργίες της σχολής γονέων, ώστε να προαχθεί η επιτυχής ανταπόκριση στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους, όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες. Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στην υπεύθυνη σχολής γονέων Χαρούλα Καρατζά, τηλ. 6936277381, email: [email protected]. Εναλλακτικά, οι κάτοικοι της πόλης του Κιλκίς μπορούν να προμηθευτούν την αίτηση συμμετοχής στο γραφείο της Υπεύθυνης σχολικών δραστηριοτήτων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, Γεωργίας Μπλάτση, που στεγάζεται στον 2ο όροφο του κτιρίου της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς, στην διεύθυνση 21ης Ιουνίου 141).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά […]