Κοινωνία

Εκδήλωση τριτέκνων και 3ου ΔΣ Πολυκάστρου για την σχολική βία

«Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24.5.15 στο κέντρο πολιτισμού και πληροφόρησης Πολυκάστρου η εκδήλωση με θέμα «Πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας στο σχολείο και στο σπίτι-Ολυμπιακές αξίες- Ο ρόλος του αθλητισμού» την οποία συνδιοργάνωσαν ο σύλλογος τριτέκνων Πολυκάστρου και το εκεί τρίτο δημοτικό σχολείο σε συνεργασία με το παρατηρητήριο πρόληψης σχολικής βίας και εκφοβισμού της περιφερειακής διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας.
Σύλλογος Τριτεκνων
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς του προέδρου του συλλόγου τριτέκνων Πολυκάστρου Χρήστου Κολιώνη της διευθύντριας του τρίτου δημοτικού σχολείου Αικατερίνης Κούπανη του δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη της αναπληρώτριας διευθύντριας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς Μαρίας Τσιραμπίδου και το σχολικού συμβούλου τρίτης περιφέρειας πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ιωάννη Τρικαλιώτη.
Σύλλογος Τριτεκνων
Ακολούθησαν απαγγελίες ποιημάτων, τραγουδιόν μικρή θεατρικής παράσταση και εκτέλεση χορογραφίας , όλα γραμμένα από τα ίδια τα παιδιά με την βοήθεια των δασκάλων τους. Τέλος μίλησαν ο σχολικός σύμβουλος και συντονιστής παρατηρητηρίου πρόληψης σχολικής βίας και εκφοβισμού περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρος Κόπστης η ασημένια ολυμπιονίκης στο άθλημα του tae kwo do Ελισάβετ Μυστακίδου και ο προπονητής της Ιωάννης Γαβριηλίδης κατόπιν διεξήχθη συζήτηση. Ευχαριστούμε από καρδιάς την δασκάλα του πιάνου Μυροφόρα Αντωνιάδου καθώς και τους μαθητές της δ΄, ε΄, και στ΄ τάξεων του 3ου δημοτικού σχολείου Πολυκάστρου που συμμετέσχαν ώστε να διεκπεραιωθεί αυτή η εκδήλωση και να γευτούμε όλοι μας συναισθήματα χαράς από τα παιδιά μας και βεβαίως την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου με τα μικρά παιδιά» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα

Επίτιμος δημότης του δήμου Κιλκίς ο Οικουμενικός Πατριάρχης με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς

Επίτιμο δημότη του δήμου Κιλκίς θα ανακηρύξει τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς με ομόφωνη απόφαση […]

Δείτε ακόμα

Μόνο γιά πρόστιμα;

“Έλλειψη μέτρων για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας” καταγγέλει η ΤΟ του ΚΚΕ στο Κιλκίς γιά το εργατικό […]