Κοινωνία

«Έλα για τσάι στο σχολείο φέρε και ένα βιβλίο»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15.3.15 η εκδήλωση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 9ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς με τίτλο «Έλα για τσάι στο σχολείο φέρε μαζί σου και ένα βιβλίο με είσοδο, αντι προσκλήσεως ένα βιβλίο.

Σε ανακοίνωση του ο σύλλογος απευθύνει δημόσιες ευχαριστίες προς: Το χορευτικό σχήμα του ΚΑΠΗ Κιλκίς που «άνοιξε» την εδήλωσή μας. Τον αρμόδιο για τον πολιτισμό αντιδήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Τσαντάκη και τον διευθυντή του 8ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς, που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Τους γονείς μαθητών του σχολείου, που μας τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους όσο και με την προσφορά τους σε εδέσματα για την δεξίωση, που παρατέθηκε μετά το πέρας της.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]