Αθλητισμός

Επιτυχίες Τόλμης Κιλκίς σε διεθνή διοργάνωση τεκβον-ντο

Αισθητή υπήρξε η παρουσία αθλητών της Τόλμης Κιλκίς στην διεθνή διοργάνωση τεκβον-ντο ηλικιακών κατηγοριών (παίδων-κορασίδων, παμπαίδων-παγκορασίδων), οι αγώνες της οποίας διεξήχθησαν το Σάββατο 31.10.15 στην Σόφια.
Ετσι, ο Δημήτρης Λουκοβίτης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 57κ. παμπαίδων, ο Βασίλειος Αθανασιάδης το αργυρό στα 40 κ. παμπαίδων, αφού αδικήθηκε από την διαιτησία, και ο Παναγιώτης Κεμεντσετσίδης το χάλκινο στα 52κ. της ίδιας κατηγορίας.

Εξ άλλου, ο Αθανάσιος Παπουτσής, ως μέλος της αντιπροσωπευτικής ομάδας της ένωσης τεκβον-ντο Β.Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ), κατέλαβε θέση στην οκτάδα, αφού από καθαρή ατυχία και μόνο αποκλείσθηκε από την τετράδα διεκδίκησης των μεταλλίων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΤΑΒΕ εντυπωσίασε με την συνολική εμφάνισή της κατακτώντας την πρώτη θέση στην διοργάνωση. Η διοργάνωση αυτή αποσκοπεί στην απόκτηση πείρας εκ μέρους των μικρών αθλητών και την αγωνιστική αναβάθμισή τους.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αθλητές του συλλόγου ο πρόεδρος και οι προπονητές «ευχόμενοι καλή συνέχεια σε όποιες διοργανώσεις έρχονται και πάντα με υγεία και με το ευ αγωνίζεσθαι», όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΩΜΝΙΤΣΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Επ’ ευκαιρία της σημερινής τοπικής εορτής της πόλης μας, αφιερωμένης στη μνήμη των πολιούχων της Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων που μαρτύρησαν στη […]

Συνάντηση με νόημα

Στην Αθήνα βρέθηκε την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου η υποψήφια βουλευτής Κιλκίς και δικηγόρος Καλλισθένη Πάκα και συναντήθηκε με τον συντοπίτη […]