Αθλητισμός

Επιτυχίες παλαιμάχων στίβου του ΓΑΣΚ σε Νάουσα και Γιαννιτσά

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΓΑΣΚ ΣΤΙΒΟΣ

Με συμμετοχές και διακρίσεις των παλαιμάχων αθλητών του σε δύο σημαντικές διοργανώσεις μεγάλων αποστάσεων πέρασε το προηγούμενο διάστημα για το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς.
Την 19η θέση της γενικής κατάταξης και την 7η της κατηγορίας ανδρών (35-44 ετων) κατέκτησε ο αθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Δημήτρης Βραχιόλογλου, που τερμάτισε σε 2 ώρες 34.20., τα 23 χιλιόμετρα του τρίτου ημιμαραθώνιου βουνού στο Βέρμιο, ο οποίος διεξήχθη την Κυριακή 14.9.14 στην Νάουσα.
Μιάν εβδομάδα μετά, την Κυριακή 21.9.14 ο παλαίμαχος αθλητής του ΓΑΣ Κιλκις Λάζαρος Σιδηρόπουλος με επίδοση 03 ώρες 00.50 κατέκτησε την 504η θέση στα 30 χιλιόμετρα του γύρου της Λίμνης Ιωαννίνων!
«Το τμήμα του στίβου συγχαίρει θερμά τους δύο αθλητές του για την προσπάθεια τους και τους εύχεται πολλούς ακόμα αγώνες και τερματισμούς», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΓΑΣΚ ΣΤΙΒΟΣ 2

ΣΥΜΜΕΤΈΧΕΙ ΣΤΟΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΌ ΗΜΙΜΑΡΑΘΏΝΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ
ΓΑΣ Κιλκίς στηρίζει σύλλογο «ΒηματίΖΩ»
Την εξαιρετική πρωτοβουλία του συλλογου γονέων & κηδεμόνων ΑμεΑ νομού Κιλκίς “ΒηματίΖΩ” αποφάσισε να στηρίξει το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς.
Ετσι μια ομάδα δέκα δρομείς του θα συμμετάσχει με τα λογότυπά του στον δρόμο υγείας & δυναμικού βαδίσματος 5.000 μ στον τρίτο νυχτερινό ημιμαραθώνιο δρόμο της Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί το Σάββατο 18.10.14.
Από την αγωνιστική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς δηλώθηκαν οι Αιμίλιος Μαβίδης, Παύλος Παπαδόπουλος, Γιάννης Χαραλαμπίδης, Δημήτρης Καραμανίδης, Νίκος Καπέτης, Κατερίνα Ράδη, Φανή Αβράμογλου, Ελένη Φωτιάδου, Ελένη Κωνσταντινίδου και Στέλα Παρασκευά, ενώ την πρωτοβουλία του “ΒηματίΖΩ” θα στηρίξουν και όλοι οι αθλητές του συλλόγου που θα αγωνιστούν στον κύριο αγώνα του ημιμαραθώνιου αλλά και γονείς και φίλοι του ΓΑΣΚ και του “ΒηματίΖΩ” που θα συμμετάσχουν στα 5.000 μ.
Ο ΓΑΣ Κιλκίς καλεί και όλους όσους επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια του “ΒηματίΖΩ” να επικοινωνήσουν με την προπονήτρια του συλλόγου Νάντια Μπουρλούκα έως τις 30-9-14 στο τηλέφωνο 6980592460.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα