Αθλητισμός

Επιτυχίες των νεανίδων του «Αγίου Νέστορος» Γουμένισσας

Εντυπωσιακή υπήρξε η παρουσία του παλαιστικού συλλόγου Γουμένισσας «Αγιος Νέστωρ» στους αγώνες της προκριματικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος ελευθέρας πάλης νεανίδων, που διεξήχθησαν το Σάββατο 14.2.15 στην αίθουσα βαρέων αθλημάτων του εθνικού αθλητικού κέντρου Μίκρας Θεσσαλονίκης.

Ο γουμενισσιώτικος σύλλογος είχε εξαίρετο απολογισμό των τεσσάρων μεταλλίων, τριών χρυσών και ενός αργυρού, επί …ισαρίθμων συμμετοχών.
Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Ιωάννα Βαβάμη στα 44κ., Αναστασία Μητρετόδη στα 67 κ. Και Ειρήνη Γαβρανίδου η παγκόσμια δευτεραθλήτρια στα 67κ., ενώ αργυρό η Μαρία Πούλιου.
Η τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων θα διεξαχθεί στην Κοζάνη το σαββατοκύριακο 4 και 5.4.15.

Θα προηγηθεί το σαββατοκύριακο 14 και 15.3.15 στην Θεσσαλονίκη η τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος γυναικών στο οποίο θα συμμετάσχει ο «Αγιος Νέστωρ» με την Κατερίνα Σαρηγιαννίδου (60κ.) και την Ειρήνη Γαβρανίδου (67κ.), οι οποίες στην προκριματική φάση κατέκτησαν την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.

«Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως όλο τον κόσμο που έχει βρεθεί δίπλα του και έχει βοηθήσει οικονομικώς και ηθικώς τον σύλλογο καθώς και τον προπονητή Στέφανο Αναγνωστόπουλο, που αφιλοκερδώς προσφέρει τις υπηρεσίες του», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]