Αθλητισμός

Επιτυχίες λιμενικού στο πρωτάθλημα τεκβον-ντο ΕΔ-ΣΑ με καθοδήγηση του Κώστα Πουντζουκίδη

ΕΝΟΠΛΩΝ 14

Τρίτη θέση τόσοστους άνδρες όσο και στις γυναίκες, ένα χρυσό μετάλλιο, δύο ασημένια και ένα χάλκινο στους άνδρες, ένα χάλκινο στις γυναίκες.
Κατ’ αυτόν τον τρόπο το Λιμενικό Σώμα έκανε αισθητή την παρουσία του στο πρωτάθλημα τεκβον-ντο Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

ΕΝΟΠΛΩΝ 2014 3

Η παρουσία αυτή φέρει και κιλκισιώτικη υπογραφή, καθώς προπονητής της ομάδας του ΛΣ είναι ο εκπαιδευτής και προπονητής του Άθλου Κιλκίς Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης.
Σημειώνεται, ότι ο κ. Πουντζουκίδης βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία τεκβον-ντο του ΛΣ τα τελευταία αρκετά χρόνια, κάτι που αποδεικνύει την σθεναρή εμπιστοσύνη της ηγεσίας του Σώματος στο πρόσωπό του.
Ο ίδιος εξέφρασε και δημοσίως τις ευχαριστίες του προς τον αρχηγό του ΛΣ γι’ αυτήν την εμπιστοσύνη.
Οσον αφορά στην συγκομιδή μεταλλίων από τους αθλητές του κ. Πουντζουκίδη, χρυσό κατέκτησε ο Γιώργος Βασιλειάδης (-74κ.), ασημένιο οι Κωνσταντίνος Βαγενάς (-80κ.) και Ιωάννης Μαρακάκης (-87κ.) και χάλκινο οι Ιωάννης Κεβρεκίδης (-63κ.) και Στέλλα Καλυβάκη (-77κ.), ενώ ο Σπυρίδων Μιχαηλίδης κατετάγη πέμπτος στα -74 κ.
Αρχηγός της ομάδας του ΛΣ σ’ αυτό το πρωτάθλημα ήταν ο επικελευστής Ευστάθιος Ντινάκος-Ντίνας.
Υπενθυμίζεται, ότι ο Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης υπηρετεί στην μονάδα ειδικών αποστολών του ΛΣ στην Θεσσαλονίκη ,που αντιστοιχεί στην αντιτρομοκρατική της ΕΛΑΣ, με τον βαθμό του κελευστή.

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας