Αθλητισμός

Επιτυχίες καρατέκα του Αριστοτέλη σε εξετάσεις γιά νταν μαύρων ζωνών

Λειτούργησε και φέτος το τριήμερο από την Παρασκευή 12 έως και την Κυριακή 14.2.16 στα Χάνια Μαγνησιας στο Πήλιο, η πέμπτη χειμερινή κατασκήνωση κυόκουσιν καράτε.

Ελαβαν μέρος σχολές από όλη την Ελλάδα (Βόλο, Κιλκίς, Ρόδο, Αθήνα κα).

Το σεμινάριο ξεκίνησε με την απονομή της μαύρης ζώνης του πέμπτου dan στον σιχάν Οτάρ Μελικιάδη, η οποία έφθασε από την Ιαπωνία.

Με τρεις προπονήσεις την ημέρα οι αθλητές εκπαιδεύτηκαν σε τεχνική-κιχόν κάτα και αγωνιστική τεχνική υπό την καθοδήγηση των αρχηγών σιχάν Γεώργιο Κοσμίδη και σιχάν Οτάρ Μελικιάδη.

Την τελευταία μέρα της κατασκήνωσης διενεργήθηκαν εξετάσεις ζωνών με τον Γεράσιμο Γεωργιάδη να κατακτά την μαύρη ζώνη (πρώτο νταν), τον Γεώργιο Μαυρόπουλο το δεύτερο νταν και τον Γιάννη Στεφανίδη την μισή πράσινη ζώνη (πέμπτο κιού). Οι αθλητές εξετάστηκαν σε τεχνική και έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό σε σκληρούς αγώνες (Γεράσιμος Γεωργιάδης σε δέκα αγώνες και Γεώργιος Μαυρόπουλος σε 15 αγώνες).

Ακολουθεί το πανευρωπάικό πρωτάθλημα σιν-κυόκουσιν καράτε στις 15.5.16 στην πρωτεύουσα της Γεωργίας Τυφλίδα. Επιλέχθηκαν οι αθλητές του Αριστοτέλη Κιλκίς Αριστοτέλης Μελικιάδης, Μπέλα Ανδρεανίδου και Κυριάκος Αλεξανδρίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Ξεσήκωσε»

Χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου Κρητών «Το Αρκάδι» ήταν αυτό, που, πρώτο μεταξύ πολλών, «άνοιξε» τον «κύκλο» των πολιτιστικών-ψυχαγωγικών εκδηλώσεων της […]

«Φέτος είναι… η ώρα της»

«Ρεύμα», και μάλιστα ισχυρό, η Νατάσα Σωτηριάδου είχε και στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές. Η διαφορά με τις φετινές έγκειται στο […]