Αθλητισμός

Επιτυχίες της αξιωματικού Θ.Νακοπούλου και …εντός συνόρων

Εκτός από τους διεθνείς αγώνες σωμάτων ασφαλείας η ανθυποπυραγός Θεοδοσία (Σάσα) Νακοπούλου, που υπηρετεί στην πυροσβεστική υπηρεσία Γουμένισσας παραμένει συνεπής στο «ραντεβού» της με επιτυχίες στον κλασικό αθλητισμό και …εντός συνόρων.
Αν και διανύει το 31ο έτος της ηλικίας της σε μία συγκυρία αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, που δεν της επιτρέπουν να προπονείται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού, η Νακοπούλου απέδειξε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών, το σαββατοκύριακο 10 και 20.7.14 στο ολυμπιακό στάδιο Αθηνών, ότι εξακολουθεί να αποτελεί αξιοσημείωτο «μέγεθος» του ελληνικού κλασικού αθλητισμού.
ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΕτσι, κατετάγη τέταρτη στον δρόμο 400 μ μετ’ εμποδίων με 1.02.15 (1.01.99 στον προκριματικό) και δευτεραθλήτρια Ελλάδος στην σκυταλοδρομία 4Χ400μ. με την ομάδα του συλλόγου της Ολυμπιάδος Κομοτηνής.
Σημειώνεται, ότι η Θεσσαλονικά πρωταθλήτρια όποτε …βρίσκει καιρό να προπονηθεί, γυμνάζεται στο δημοτικό στάδιο Πολυκάστρου με τον Κιλκισιώτη προπονητή και παλαιό πρωταθλητή του ΑΟ Γουμένισσας Θανάση Τομπουλίδη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ούτε λόγος… γιά «ισοπαλία»!

Για όσους πιστεύουν, ότι το ανωτέρω φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι «τραβηγμένο» από κάποιο εκλογικό κέντρο, όπου πρόκειται να διενεργηθούν δημοτικές εκλογές, […]

Βασίλης Ρόκος: Η Κεντρική Μακεδονία αθωράκιστη στις προ των πυλών μεγάλες καταστροφές- Περιβάλλον και ανθρώπινες ζωές στο συρτάρι της απερχόμενης περιφερειακής διοίκησης»

«Προτεραιότητά μας η προστασία του περιβάλλοντος» διατυμπανίζει η απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δυστυχώς όμως για το περιβάλλον και […]