Επιτυχίες του Άθλου Κιλκίς σε διεθνή διοργάνωση τεκβον-ντο

Αθλητισμός /

Επιτυχής υπήρξε η παρουσία του Άθλου Κιλκίς στην διεθνή διοργάνωση τεκβον-ντο ηλικιακών κατηγοριών της Σόφιας, οι αγώνες της οποίας διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 11 και 12.10.14, με την συμμετοχή τετρακοσίων αθλητών συλλόγων από πολλές χώρες.
Και οι τέσσερις νεαροί αθλητές του συλλόγου του Κιλκίς πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο των κατηγοριών τους.
Είναι οι Ανδρέας Ζάρπας (-57κ.) και Κλεόβουλος Κυριακίδης (-62κ.) στους εφήβους, ο Απόστολος Τριανταφυλλίδης (-59κ.) στους παίδες και ο Γιώργος Νικολαϊδης (+48κ.) στους παμπαίδες.
Ο εκπαιδευτής και προπονητής του Αθλου Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του γιά την απόδοση των τεσσάρων αθλητών, αποδίδοντάς την στην συνέπειά τους στις προπονητικές απαιτήσεις, σε συνδυασμό με τις ενδεικνυόμενες επιλογές του συλλόγου όσον αφορά στην συμμετοχή του στις εγχώριες και διεθνείς αγωνιστικές διοργανώσεις.
Το προσεχές σαββατοκύριακο 18 και 19.10.14 ο Αθλος θα συμμετάσχει στα διασυλλογικά πρωταθλήματα τεκβον-ντο Βορειου Ελλάδος όλων των κατηγοριών, που θα διεξαχθούν στην Θεσσαλονίκη και από τα οποία θα αναδειχθούν οι αθλητές που θα στελεχώσουν τα κλιμάκια Βορείου Ελλάδος όλων των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων.

Περισσότερα

Και με το «καρότο» και με το «μαστίγιο»

Παρά τους τόσους «κλυδωνισμούς», που υφίσταται το «οικοδόμημα» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου εξαιτίας εσωτερικών ζητημάτων και της συνδυασμένης κρίσης των τελευταίων […]

Δείτε ακόμα

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]