Αθλητισμός

Επιτυχίες του Άθλου Κιλκίς σε διεθνή διοργάνωση τεκβον-ντο

Επιτυχής υπήρξε η παρουσία του Άθλου Κιλκίς στην διεθνή διοργάνωση τεκβον-ντο ηλικιακών κατηγοριών της Σόφιας, οι αγώνες της οποίας διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 11 και 12.10.14, με την συμμετοχή τετρακοσίων αθλητών συλλόγων από πολλές χώρες.
Και οι τέσσερις νεαροί αθλητές του συλλόγου του Κιλκίς πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο των κατηγοριών τους.
Είναι οι Ανδρέας Ζάρπας (-57κ.) και Κλεόβουλος Κυριακίδης (-62κ.) στους εφήβους, ο Απόστολος Τριανταφυλλίδης (-59κ.) στους παίδες και ο Γιώργος Νικολαϊδης (+48κ.) στους παμπαίδες.
Ο εκπαιδευτής και προπονητής του Αθλου Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του γιά την απόδοση των τεσσάρων αθλητών, αποδίδοντάς την στην συνέπειά τους στις προπονητικές απαιτήσεις, σε συνδυασμό με τις ενδεικνυόμενες επιλογές του συλλόγου όσον αφορά στην συμμετοχή του στις εγχώριες και διεθνείς αγωνιστικές διοργανώσεις.
Το προσεχές σαββατοκύριακο 18 και 19.10.14 ο Αθλος θα συμμετάσχει στα διασυλλογικά πρωταθλήματα τεκβον-ντο Βορειου Ελλάδος όλων των κατηγοριών, που θα διεξαχθούν στην Θεσσαλονίκη και από τα οποία θα αναδειχθούν οι αθλητές που θα στελεχώσουν τα κλιμάκια Βορείου Ελλάδος όλων των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων.

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας