Κοινωνία

Επιτυχία σημείωσε εκδήλωση του «Νηρέα» γιά τα παιδιά

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τετάρτη 24.6.15 στην πλατεία Γαλήνης (Ζωοπάζαρο) στο Κιλκίς εκδήλωση για παιδιά με τίτλο “Αγάπα τον εαυτό σου”. Η εκδήλωση υλοποιήθηκε από το κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας περιφερειακής ενότητας Κιλκίς “Νηρέας” με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας κατά των ναρκωτικών. Η εκδήλωση περιελάμβανε δημιουργικά παιχνίδια και τόσο οι μεγάλοι όσο και οι μικροί που έλαβαν μέρος μοιράστηκαν όμορφες στιγμές με παιχνίδι, δημιουργικότητα και γέλιο.
Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:
«Το κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας περιφερειακής ενότητας Κιλκίς “Νηρέας” ευχαριστεί θερμά όλους εκείνους που το απόγευμα της Τρίτης μας τίμησαν με την παρουσία τους. Επίσης ευχαριστεί για την υποστήριξη και την συνεργασία τους την Γεωργία Θαμνίδου και την Καλλιόπη Μητσακάκη από τους εθελοντές του δικτύου υποστηρικτών “Νηρέα” και τον δήμο Κιλκίς. Τέλος η επιστημονική ομάδα του “Νηρέα” ευχαριστεί ιδιαίτερα τις φοιτήτριες του τμήματος κοινωνικής διοίκησης και πολιτικής επιστήμης Νικολέτα Τσεσμετζίδου και Διονυσία Τσουκαλά, που κάνουν την πρακτική τους άσκηση στο ΝΗΡΕΑ, για την ενεργή συμμετοχή τους στην υλοποίηση της εκδήλωσης και τους εύχεται κάθε επιτυχία για το μέλλον τους».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]