Αθλητισμός

Επιτυχία του Α.Μηλιώτη του ΑΣ Αίαντος Κιλκίς στον ημιμαραθώνιο Γιαννιτσών

Για ακόμη μία χρονιά διεξήχθη στα Γιαννιτσά την Κυριακή 21.9.14 ο θεσμικός αγώνας «Δρόμος Θυσίας», αφιερωμένος στη μνήμη των 120 εκτελεσθέντων Γιαννιτσιωτών στις 14 Σεπτεμβρίου 1944 κατά την γερμανική Κατοχή.
Εφέτος οι αθλητές που τερμάτισαν στον ημιμαραθώνιο ανήλθαν σε 219 ενώ πολύ μεγάλη υπήρξε και η συμμετοχή στον δρόμο υγείας 6000μ..
Στον ημιμαραθώνιο δρόμο συμμετέσχε και ο αθλητής του Αίαντος Κιλκίς, Αντώνης Μηλιώτης. Ο αθλητής του Φίλιππου Μισαηλίδη συνδύασε την πολύ καλή 11η θέση της γενικής κατάταξης με νέα ατομική επίδοση διαδρομής, τερματίζοντας σε 1.31.59. Ταυτοχρόνως κατετάγη τέταρτος στην κατηγορία 36-40 ετών. Ο αθλητής του Αίαντος θα συμμετάσχει και στον νυχτερινό ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης στις 18.10.14 μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τον κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας τον Νοέμβριο.
Η ομάδα των δρομέων του Α.Σ. ΑΙΑΣ προετοιμάζεται ώστε να λάβει μέρος την προσεχή Κυριακή 28.9.14 στον Υψηλάντειο δρόμο στην Νέα Τραπεζούντα Πιερίας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]

Συγχαρητήριο του «Μαχητή»

Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» συγχαίρει θερμά την Χριστίνα Ζώτου από τον Καμπάνη: -Για τις άριστες κύριες και μεταπτυχιακές σπουδές […]