Αθλητισμός

Επιτυχία της Μ.Στάμου του Αίαντα σε αγώνα δρόμου βουνού

ΣΡΑΜΟΥ ΜΑΡΙΑ 1Διεξήχθη την Κυριακή 1.6.14 στην Θεσσαλονίκη και στην περιοχή του δάσους του Σέιχ Σου αγώνας βουνού. Τεχνικός διευθυντής του αγώνα ήταν ο διακεκεριμένος αθλητής Γιάννης Κουρκουρίκης. Ο συνολικός αριθμός των συμμετοχών στις διαδρομές των 5,5 και 11 χιλιομέτρων έφτασε τις 190.
Στην εκκίνηση της «μικρής» διαδρομής βρέθηκε η Μαρία Στάμου του Αίαντος Κιλκίς. Η αθλήτρια του Φίλιππου Μισαηλίδη κατάφερε να ολοκληρώσει την ιδιαίτερα απαιτητική διαδρομή των 5,5 χιλιομέτρων σε 43.46, αφού έχασε περίπου ένα πεντάλεπτο λόγω εκτροπής από την πορεία της, όπως και μεγάλου αριθμού δρομέων, εξ αιτίας ελλείψεως καταλλήλου σημάνσεως.
Το πρόβλημα υπήρξε γιά όλους καθώς προσπάθησαν επί πολύ να βρουν την σωστή διαδρομή. Παρ’ όλα αυτά η Στάμου κατετάγη δεύτερη επί συνόλου 31 αθλητριών στο αγώνισμα σημειώνοντας μιάν ακόμη επιτυχία γιά την ίδια και τον σύλλογό της.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αναμενόμενο

Στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία», που υπέβαλαν προσφάτως την παραίτησή τους από αυτήν, συμπεριλαμβάνεται και η […]

Ο… «γάμος» δεν θα γίνει!

Επειδή πολλά έχουν ακουσθεί γιά το ενδεχόμενο εμπλοκής της κατασκευαστικής εταιρίας «IΝΤΡΑΚΑΤ», λόγω του ότι η εν λόγω εταιρία ήταν […]