Αθλητισμός

Επιτυχείς εξετάσεις γιά τρεις του Άθλου στο τεκβον-ντο

Διενεργήθηκαν το Σάββατο 24.1.15 οι προαγωγικές εξετάσεις μαύρων ζωνών γιά στελέχη όλων των σωματείων του Βορείου Ελλάδος, που ανήκουν στην ελληνική Ομοσπονδία τεκβον-ντο (ΕΛΟΤ).
Οι αθλητές εξετάσθηκαν ανά σωματείο, σε τρία διαφορετικά γήπεδα, κατ’ αρχάς στο σύνολο κινήσεων κατά υποθετικού αντιπάλου (πούμσε), τις τεχνικές αυτοάμυνας, στο αγωνιστικό και στις θραύσεις, με τους θεατές και τους συγγενείς των αθλητών να ενθουσιάζονται από τα αποτελέσματα. Το επίπεδο όλων των αθλητών ήταν ικανοποιητικό αλλά την «παράσταση έκλεψαν» οι μικροί αθλητές με τις ξεχωριστές ικανότητές τους.

ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
Από τον Αθλο Κιλκίς έλαβαν μέρος η Παρθένα Καπασακαλίδου γιά τον πρώτο βαθμό του νταν, ο Γιώργος Νικολαϊδης γιά τον πρώτο βαθμό του νταν και ο Αποστόλης Τριανταφυλλίδης επίσης γιά τον πρώτο βαθμό του νταν.
Οι εμφανίσεις των αθλητών του συλλόγου του Κιλκίς υπήρξαν ικανοποιητικές και το αποτέλεσμά τους θετικό.
Ο προπονητής του συλλόγου Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]