Αθλητισμός

Επιτυχείς εξετάσεις αθλητών του Άθλου

Διενεργήθηκαν την Κυριακή 24.1.16 στην Θεσσαλονίκη οι προγραμματισμένες εξετάσεις προαγωγής μαύρων ζωνών όλων των σωματείων της Βορείου Ελλάδος που ανήκουν στην ελληνική ομοσπονδία τεκβον-ντο (ΕΛΟΤ).

Οι αθλητές εξετάστηκαν ανά σωματείο σε τρία διαφορετικά γήπεδα στο σύνολο κινήσεων κατά υποθετικού αντιπάλου (πουμσέ), τις τεχνικές αυτοάμυνας , στο αγωνιστικό και στις θραύσεις. Το επίπεδο όλων των αθλητών ήταν ικανοποιητικό άλλα την «παράσταση έκλεψαν» οι μικροί αθλητές με τις γυμναστικές τους ικανότητες.

Απο τον Άθλο Κιλκίς συμμετέσχαν οι παρακάτω αθλητές.
-Ο Γιωργος Νικολαιδης για τον βαθμό του 2ου νταν
-O Αποστόλης Τριανταφυλλίδης για τον βαθμό του 2ου νταν
-Ο Κλεοβουλος Κυριακιδης για τον βαθμο του 3ου νταν

Οι εμφανίσεις των αθλητών του Άθλου υπήρξαν ικανοποιητικές. Tα αποτέλεσματα για την απόκτηση των βαθμών νταν για το οποίο δοκιμάστηκαν μπροστά στην εξεταστική επιτροπή της ΕΤΑΒΕ θα ανακοινωθουν μετα από δυο εβδομαδες.
Ο προπονητής του συλλόγου Κωνσταντίνος Πουντζουκιδης δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοσή τους. Τέλος ευχαρίστησε θερμά τους γονείς και τα μέλη του συλλόγου για την υπομονή και κατανόηση που έδειξαν και τον πρόεδρό της Χρήστο Μανώλη για την εξαιρετική διοργάνωση της εξεταστικής διαδικασίας.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα