Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Επίθεση Μειμαράκη κατά Τζιτζικώστα


Επίθεση προς τον συνυποψήφιό του Απόστολο Τζιτζικώστα έκανε ο Βαγγέλης Μειμαράκης σε ομιλία του σε κομματικά στελέχη στην αίθουσα του επιμελητηρίου στο Κιλκίς .

Μιά προς μία επιχείρησε να αποδομήσει τις επιλογές Τζιτζικώστα ο Μεϊμαράκης κατά την εδώ παρουσία του, έχοντας προφανώς στο πίσω μέλος του μυαλού του αυτό που μας εκμηστυρεύθηκε κορυφαίο του στέλεχος, «ότι το Κιλκίς αποτελεί το «κάστρο» του Τζιτζικώστα στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας».

Πρώτον οριοθέτησε ως διάλογο με την κοινωνία, όχι κάτι γενικό και αορίστως, όπως εξαγγέλλει ο κ. Τζιτζικώστας αλλά τον διάλογο με τους εκπροσώπους συλλογικών εκφράσεων όπως εργατικό κέντρο, ΕΒΕ και αυτοδιοίκηση παρ’ ότι δεν απαρνήθηκε και την κατ’ ευθείαν συζήτηση με τους πολίτες.

Δεύτερον, αναφέρθηκε στην εκλογή κοινοβουλευτικού προέδρου, ιδιότητα που δεν διαθέτει ο κ. Τζιτζικώστας, τονίζοντας ότι η χώρα μας διαθέτει κοινοβουλευτική δημοκρατία και υπογραμμίζοντας, ότι οι πολιτικές «μάχες» γιά ένα κόμμα εξουσίας όπως η ΝΔ δίδοντας εντός του Κοινοβουλίου και μετά διαχέονται στην κοινωνία.

Τρίτον, ζήτησε η επιλογή προέδρου να γίνει από πλευράς όσων θα προσέλθουν στην εκλογική διαδικασία με πολιτικά κριτήρια και όχι συναισθηματικά και τοπικιστικά (βλέπε Τζιτζικώστα).

Και τέταρτον εξεδήλωσε την αντίθεσή του και ως προς τον μακρό προεκλογικό χρόνο και ως προς τον τρόπο εκλογής προέδρου με το δικαίωμα ψήφου σε «περαστικούς», απόψεις εκ διαμέτρου αντίθετες με αυτές των συνυποψηφίων του.

Κατά τα λοιπά «πάλι φίλοι θα είμαστε, αφού νεοδημοκράτης θα εκλεγεί πρόεδρος, όποιος κι αν είναι»!

Περισσότερα

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]

Συνάντηση με νόημα

Στην Αθήνα βρέθηκε την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου η υποψήφια βουλευτής Κιλκίς και δικηγόρος Καλλισθένη Πάκα και συναντήθηκε με τον συντοπίτη […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]