Αθλητισμός

Στα «πάτρια εδάφη» ξανά ο Κώστας Γρηγοριάδης

Ένα «γέννημα-θρέμμα» του ΓΑΣ Κιλκίς, ο Κώστας Γρηγοριάδης, που σταδιοδρόμησε με επιτυχία σε ισχυρές ομάδες του ελληνικού χειροσφαίρου, επανήθλε στα «πάτρια εδάφη».

Ο 26χρονος επιτελικός αποκτήθηκε από τον Φίλιππο Βέροιας στον οποίο είχε μετεγγραφεί μετά διαδοχικές θητείες του σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Η αποκτησή του εντάσσεται στο πλαίσιο της επιδιωκόμενης ενίσχυσης της ομάδας του Κιλκίς, με αντικειμενικό σκοπό την διεκδίκηση της (επ)ανόδου στην α1 εθνική κατηγορία.

«H απόφαση να επιστρέψω στον ΓΑΣΚ ήταν συνειδητή και αυτή η επιστροφή γίνεται με μεγάλη χαρά, καθώς ο σύλλογος είναι η χαντμπολική μου οικογένεια. Με πολλή δουλειά θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να βοηθήσουμε την ομάδα να επανέλθει εκεί που ανήκει», τόνισε ο Κώστας Γρηγοριάδης.

Ο 26χρονος περιφερειακός έκανε το ντεμπούτο του στην ανδρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς τη σεζόν 2007-08, σε ηλικία 15 ετών. Με τα χρώματα του ΓΑΣΚ αγωνίστηκε σε 97 αγώνες στην Α1 ανδρών, έως την περίοδο 2014-15, σκοράροντας 314 γκολ, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε στις εθνικές ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα