Γενικά

Επίσκεψη του Χ.Παπαστεργίου στον αντιπεριφερειάρχη Α.Βεργίδη

Τον αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη επισκέφθηκε σήμερα, στο Διοικητήριο, κλιμάκιο στελεχών της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία», αποτελούμενο από τον επικεφαλής της παράταξης Χρήστο Παπαστεργίου και στελέχη από την Π.Ε. Κιλκίς Δημήτρης Βαφειάδης και Τάκης Τερζίδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εποικοδομητικό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις για τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής, καθώς και των έργων που θα συμβάλλουν καθοριστικά σ’ αυτή την κατεύθυνση.

Επιπλέον, ο αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν σε ό,τι αφορά τη δρομολόγηση και την υλοποίηση έργων στην περιοχή, τα οποία, όπως σημείωσε, αποτελούν ουσιαστικές παραμέτρους για την επίτευξη του στόχου της ανάπτυξης και της ευημερίας.

Ο κ. Βεργίδης προσέφερε αναμνηστικό δώρο στον κ. Παπαστεργίου το οποίο “αποτυπώνει” το πλούσιο αρχαιολογικό “κεφάλαιο” της Π.Ε. Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]

Συγχαρητήριο του «Μαχητή»

Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» συγχαίρει θερμά την Χριστίνα Ζώτου από τον Καμπάνη: -Για τις άριστες κύριες και μεταπτυχιακές σπουδές […]