Οικονομία

Επίσκεψη στελεχών της Eurobank και του Alba Graduate Business School στην ELVIAL

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 στελέχη της Eurobank και του Alba Graduate Business School επισκέφθηκαν την ELVIAL.

Οι άνθρωποι της Eurobank βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις μας στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με το ALBA και το τμήμα Executive Development, ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε ανώτερα στελέχη και έχει ως στόχο η ομάδα να ανακαλύψει την τοπική οικονομία, το “business culture” και να εξερευνήσει τα διαφορετικά industries που ανθίζουν και καινοτομούν.

Η ELVIAL υποδέχτηκε τους προσκεκλημένους στον χώρο του εργοστασίου και στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στις υπερσύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις μας από στελέχη της εταιρείας.

Η ξενάγηση πέρασε μέσα από ολόκληρη τη γραμμή παραγωγής της εταιρείας παρουσιάζοντας την παραγωγική διαδικασία από τα αρχικά της στάδια έως και την ολοκλήρωση.

Βασικό στοιχείο της συνάντησης ήταν η καινοτομία και οι επενδύσεις. Η ELVIAL έχει επενδύσει δυναμικά στις καινοτόμες λύσεις και τις νέες τεχνολογίες τα τελευταία χρονιά και αυτό αντικατοπτρίζεται όχι μόνο στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της αλλά και στη μεθοδολογία και πρακτικές που εφαρμόζονται.

Η επίσκεψη αυτή είχε θετικό πρόσημο και για τις δυο πλευρές και αποτέλεσε μια πολύ καλή ευκαιρία για τους εργαζομένους της Eurobank να γνωρίσουν από κοντά πώς λειτουργεί η παραγωγή διέλασης αλουμινίου.

Μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους αυτή η πρωτοβουλία της Eurobank να μας επισκεφθεί και αγκαλιάζουμε κάθε τέτοια προσπάθεια για το μέλλον.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα