Γενικά

Επισκέψεις σχολείων δέχθηκε το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς

Επισκέψεις δύο δημοτικών σχολείων δέχθηκαν οι εγκαταστάσεις του εντευκτηρίου του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς.
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:
«….Την Πέμπτη 5.3.15, είχαμε τη χαρά να μας επισκεφθεί το ολοήμερο 2ο δημοτικό σχολείο Κιλκίς για να γνωρίσει από κοντά τους χώρους του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς και να ενημερωθεί σχετικώς με την όλη ιστορία του συγκεκριμένου θεσμού. Αφού ξεναγήθηκαν στις αίθουσες του Λ.Ε.Κ. όπως πάντα καταλήξαμε στην αίθουσα της ιματιοθήκης όπου τα παιδιά είδαν από κοντά τις φορεσιές που διαθέτει το Λ.Ε.Κ. και ενθουσιάστηκαν με τα υφάσματα, τα χρώματα και τα κοσμήματα καθώς επίσης και τον αριθμό και την ποικιλία των φορεσιών.
Την Δευτέρα 9.3.15 είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε την έκτη τάξη του δημοτικού σχολείου της Ευκαρπίας. Κατόπιν με μεγάλη μας χαρά ξεναγήσαμε τους μικρούς μαθητές της δευτέρας τάξης του δημοτικού σχολείου Ευκαρπίας.
Συνεχίζουμε να δεχόμαστε με μεγάλη μας χαρά σχολεία και άλλους εκπαιδευτικούς φορείς, όπως κάθε χρόνο άλλωστε. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από την γραμματεία του Λυκείου Ελληνίδων (υπεύθυνη: Μιχαηλίδου Μαρία) στο τηλ. 2341027684, καθημερινώς (Δευτέρα έως και Παρασκευή 6-8 μ.μ.)».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Μόνο γιά πρόστιμα;

“Έλλειψη μέτρων για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας” καταγγέλει η ΤΟ του ΚΚΕ στο Κιλκίς γιά το εργατικό […]