Επισκέψεις Γιαννόπουλου σε Λαπόρδα και μητροπολίτη κκ Δημήτριο

Πολιτική /

Την συνάντηση με τον δήμαρχο Παιονίας Αθανάσιο Λαπόρδα είχε το μεσημέρι της Παρασκευής 18.4.14 ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς με τον συνδυασμό «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια» Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος.
Τον κ. Γιαννόπουλο, που συνοδευόταν από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Αναστασία Σωτηριάδου, Τραϊανό Τρέγκα, Αμαλία Ξοπλίδου και Άννα Χαρτοματσίδου υποδέχθηκαν στο δημαρχιακό μέγαρο μαζί με τον δήμαρχο, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Κουλίνας και Μαρία Παλάνη, ο πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου Ιωάννης Τόδας και ο πρώην αντιδήμαρχος Χρήστος Καραθόδωρος.
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΠΟΡΔΑΣΚατά την διάρκεια της συνάντησής τους οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα που αφορούν τον δήμο και άπτονται των αρμοδιοτήτων της περιφερειακής διοίκησης.
Κατόπιν συναντήθηκαν με τον σεβασμιώτατο μητροπολίτη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ.κ. Δημήτριο και συζήτησαν μαζί του θέματα που αφορούν στην Εκκλησία και άπτονται των αρμοδιοτήτων της περιφέρειας καθώς επίσης και σχετιζόμενα με την θρησκεία μας σε πνευματικό επίπεδο.

Περισσότερα

Θ.Βαφειάδης: «Να ενημερώσει η δημοτική αρχή γιά την υπέρογκη οφειλή της ΔΕΥΑΚ στην ΔΕΗ και γιά έργα από υπηρεσίες του δήμου»

Δύο έγγραφες ερωτήσεις προς την διοίκηση του δήμου κατέθεσε στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Θόδωρος […]

Δείτε ακόμα

Και με το «καρότο» και με το «μαστίγιο»

Παρά τους τόσους «κλυδωνισμούς», που υφίσταται το «οικοδόμημα» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου εξαιτίας εσωτερικών ζητημάτων και της συνδυασμένης κρίσης των τελευταίων […]