Πολιτική

Επισκέψεις Γιαννόπουλου σε Λαπόρδα και μητροπολίτη κκ Δημήτριο

Την συνάντηση με τον δήμαρχο Παιονίας Αθανάσιο Λαπόρδα είχε το μεσημέρι της Παρασκευής 18.4.14 ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς με τον συνδυασμό «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια» Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος.
Τον κ. Γιαννόπουλο, που συνοδευόταν από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Αναστασία Σωτηριάδου, Τραϊανό Τρέγκα, Αμαλία Ξοπλίδου και Άννα Χαρτοματσίδου υποδέχθηκαν στο δημαρχιακό μέγαρο μαζί με τον δήμαρχο, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Κουλίνας και Μαρία Παλάνη, ο πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου Ιωάννης Τόδας και ο πρώην αντιδήμαρχος Χρήστος Καραθόδωρος.
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΠΟΡΔΑΣΚατά την διάρκεια της συνάντησής τους οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα που αφορούν τον δήμο και άπτονται των αρμοδιοτήτων της περιφερειακής διοίκησης.
Κατόπιν συναντήθηκαν με τον σεβασμιώτατο μητροπολίτη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ.κ. Δημήτριο και συζήτησαν μαζί του θέματα που αφορούν στην Εκκλησία και άπτονται των αρμοδιοτήτων της περιφέρειας καθώς επίσης και σχετιζόμενα με την θρησκεία μας σε πνευματικό επίπεδο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα