Πολιτική

Επίσκεψη του υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά στην ΗΔΙΚΑ Α.Ε.

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε σήμερα την ΗΔΙΚΑ ΑΕ, όπου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με την Πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, Νίκη Τσούμα, το διοικητικό συμβούλιο καθώς και διευθυντικά στελέχη.

Οι υπηρεσιακοί διευθυντές πραγματοποίησαν αναλυτική παρουσίαση των έργων της ΗΔΙΚΑ στον υφυπουργό, ενώ υπήρξε ταυτόχρονα ενημέρωση από τον σύλλογο εργαζομένων, για σχετικά ζητήματα.

Ο υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς τόνισε, από την πλευρά του, ότι «ξεκινά μια νέα δομημένη συνεργασία», ενώ επαίνεσε το έργο της ΗΔΙΚΑ, για τη συμβολή της, στην «ποιοτικότερη παροχή ψηφιακών υπηρεσιών στους πολίτες, στους τομείς της υγείας, πρόνοιας και κοινωνικής ασφάλισης».

Επιπλέον, ο υφυπουργός εξήρε το «εξαιρετικής ποιότητας προσωπικό» και ζήτησε από τις διευθύνσεις να του αποστείλουν τις προτεραιότητές τους.

Τέλος, ο υφυπουργός δεσμεύθηκε ότι θα πραγματοποιείται ανάλογη συνάντηση εργασίας σε μηνιαία βάση, είτε με όλα τα στελέχη της εταιρείας είτε μεμονωμένα, ανάλογα με τα εκάστοτε ζητήματα που ανακύπτουν.

Περισσότερα

Ανδρέας Βεργίδης: Η γαστρονομική “ταυτότητα” της Π.Ε. Κιλκίς εργαλείο για την τουριστική ανάπτυξη

Η γαστρονομία ως “κομμάτι” της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς και ‘’ταυτότητας’’ της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς μπορεί και πρέπει να αξιοποιηθεί στην […]

Δείτε ακόμα