Πολιτική

Επίσκεψη του υφυπουργού Άμυνας Α.Στεφανή, στο ΠΚΕΕΥΕ συνοδεία του υφυπουργού Γ.Γεωργαντά

Από το πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης και βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά ανακοινώθηκαν τα εξής:

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς υποδέχθηκε σήμερα στο Κιλκίς τον Υφυπουργό Εθνικής Αμύνης, Αλκιβιάδη Στεφανή.

Ο υφυπουργός Άμυνας επισκέφθηκε, συνοδευόμενος από τον Γιώργο Γεωργαντά, το Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης της Ειρήνης στην Κρηστώνη.

Το Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης της Ειρήνης είναι ένα από τα 14 αναγνωρισμένα από τον ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ κέντρα, τόσο υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης και με τόσο άρτιες εγκαταστάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το ΠΚΕΕΥΕ φιλοξενεί κάθε χρόνο 500 εκπαιδευόμενους από διάφορες χώρες και συνεισφέρει σημαντικά στην οικονομία του Νομού μας, ενισχύοντας τους τομείς του τουρισμού και της εστίασης.

Οι δύο υφυπουργοί ενημερώθηκαν από τα στελέχη του Κέντρου για τις δραστηριότητες και συνολικά τη λειτουργία του.

Η επίσκεψη του υφυπουργού Εθνικής Αμύνης είναι ενδεικτική της πρόθεσης της ηγεσίας του Υπουργείου για περαιτέρω ενίσχυση του Κέντρου και των δράσεων του.

Τέλος, ο Υφυπουργός Άμυνας παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Γιώργο Γεωργαντά, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασία των δύο Υπουργείων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα