Πολιτική

Επίσκεψη Π.Τονικίδη στον σεβασμιότατο μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίο

Τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίο επισκέφθηκε τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2023 ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Παύλος Τονικίδης.

Κατά τη συνάντηση, η οποία έγινε μέσα σε εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν ευρύτερα θέματα που αφορούν τη μητροπολιτική μας περιφέρεια, ανταλλάχθηκαν πολύτιμες απόψεις και σκέψεις ενώ τέθηκε και το θέμα της αισθητικής αναβάθμισης των διοικητικών κτηρίων της μητρόπολης μας.

Ο κ. Τονικίδης ζήτησε την ευχή του σεβασμιότατου στο ξεκίνημα του προεκλογικού του αγώνα, εξέφρασε τον θαυμασμό του για το πλούσιο ποιμαντικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί η ιερή μας μητρόπολη στην επικράτεια της και τόνισε ότι θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια ενίσχυσης του.

Από την πλευρά του ο σεβασμιότατος ευχαρίστησε τον κ. Τονικίδη για την επίσκεψη του, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα του με την ευχή να συμβάλλει και αυτός με τις δυνάμεις του στην προάσπιση των συμφερόντων του τόπου μας.

Περισσότερα

(ΔΑΣ–ΟΤΑ) Eργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας: “Όχι άλλες θυσίες στο βωμό της εξοικονόμησης πόρων…”

Το πρόσφατο ατύχημα στην διεύθυνση Καθαριότητας του δήμου Κιλκίς που προκάλεσε το σοβαρό τραυματισμό της συμβασιούχου συναδέλφισσας μας, συνοδό απορριμματοφόρου, […]

Δείτε ακόμα

Όχι χαμηλά τα “πανώ”

Τείνει να εξελιχθεί, αν δεν έχει ήδη εξελιχθεί, σε … μόδα στο Κιλκίς η ανάρτηση ενημερωτικών “πανώ” σε χαμηλό ύψος, […]