Πολιτική

Επίσκεψη Π.Τονικίδη στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Το Επιμελητήριο Κιλκίς επισκέφθηκε την Τετάρτη 17.5.23, ο τ. πρόεδρος του φορέα και υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Τονικίδης, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο Χρήστο Χατζημλάδη και τον διοικητικό προϊστάμενο Γεώργιο Ηλιάδη, προκειμένου να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της επιχειρηματικότητας στο νομό Κιλκίς, καθώς και για τις εκλογές των Επιμελητηρίων της χώρας.

Την εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε στο γραφείο του προέδρου του φορέα, απασχόλησαν κυρίως θέματα που αφορούν άμεσα τις επιχειρήσεις της περιοχής, όπως ενεργειακό κόστος, έλλειψη ειδικευμένου εργατοτεχνικού προσωπικού, οδική σύνδεση με Θεσσαλονίκη, αναπτυξιακά προγράμματα, κ.ά. και επηρεάζουν άμεσα την ανάπτυξη τους.

Επίσης έγινε αναφορά και για τις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Κιλκίς, που έχουν προγραμματισθεί στο τέλος του έτους.

Περισσότερα

(ΔΑΣ–ΟΤΑ) Eργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας: “Όχι άλλες θυσίες στο βωμό της εξοικονόμησης πόρων…”

Το πρόσφατο ατύχημα στην διεύθυνση Καθαριότητας του δήμου Κιλκίς που προκάλεσε το σοβαρό τραυματισμό της συμβασιούχου συναδέλφισσας μας, συνοδό απορριμματοφόρου, […]

Δείτε ακόμα

Όχι χαμηλά τα “πανώ”

Τείνει να εξελιχθεί, αν δεν έχει ήδη εξελιχθεί, σε … μόδα στο Κιλκίς η ανάρτηση ενημερωτικών “πανώ” σε χαμηλό ύψος, […]