Οικονομία

Τα προϊόντα της «Λύκας» έτοιμα να «κατακτήσουν» τους Σουηδούς

ΛΥΚΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΥΗΔΩΝ

Τις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας «Λύκας» ΑΕ, στο Βαφειοχώρι, επισκέφθηκε την Τετάρτη 19.9.18 ομάδα Σουηδών ιδιοκτητών και «σεφ» 28 εστιατορίων της «αλυσίδας» «Grekiska».

Η εν λόγω «αλυσίδα» είναι γνωστή στην σκανδιναβική χώρα στους λάτρεις της ελληνικής κουζίνας, καθώς, όπως αναφέρει και η επωνυμία της, διατίθενται από τα καταστήματά της, και μάλιστα αποκλειστικώς, ελληνικά προϊόντα.

Η σουηδική αντιπροσωπεία ξεναγήθηκε σε όλες τις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας και ταυτοχρόνως είχε την ευκαιρία να προχωρήσει σε μια γευσιγνωστική δοκιμή όλων των προϊόντων της και να εκτιμήσει την υψηλή ποιότητα και γευστική αξία τους και παράλληλα να συζητήσει με την ιδιοκτησία της, τους τρόπους και όρους συνεργασίας των δύο πλευρών και την προσθήκη των προϊόντων της στην εν λόγω «αλυσίδα» εστιατορίων.

Μια συνεργασία από την οποία, όπως δήλωσε στον «Μαχητή» εκ των διευθυντικών στελεχών της βιομηχανίας Ελένη Πασιατά, ευελπιστούν ότι θα προκύψουν οφέλη και από τις δύο πλευρές.

ΛΥΚΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΥΗΔΩΝ

Και για την «αλυσίδα» των εστιατορίων, με το να προμηθευτούν τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής γεύσης για τους πελάτες τους και, βεβαίως για την επιχείρηση με το να διεισδύσει στην σουηδική αγορά και να καταστήσει περαιτέρω γνωστά τα προϊόντα της όχι μόνο στην εκεί ομογένεια, που ήδη τα γνωρίζει, αλλά και ευρύτερα στο σουηδικό καταναλωτικό κοινό.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα